ΑρχικήΚυπριακό ΠοδόσφαιροΠάφος-Οθέλλος 3-0 : Οι δηλώσεις των δυο προπονητών

Πάφος-Οθέλλος 3-0 : Οι δηλώσεις των δυο προπονητών

Διαβάαστε πιο κάτω τις δηλώσεις των δυο προπονητών μετά το πέρας του αγώνα μεταξύ της Πάφου και του Οθέλλου.

Χουάν Κάρλος Καρσέδο (Πάφος FC):

«Θέλαμε να ξεκινήσουμε το παιχνίδι, πιέζοντας γιατί ξέραμε ότι ήταν σε καλή φόρμα ο Οθέλλος. Ξέραμε ότι θα έπαιζαν με 5 αμυντικούς, παίζουν με αντεπιθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε ότι έπρεπε να ήμασταν πιο κινητικοί και όταν πετύχαμε το πρώτο τέρμα έγιναν πιο εύκολα τα πράγματα».

Αν μπορεί η ομάδα του να πάρει το πρωτάθλημα: «Έχουμε πολύ καλά ομάδα, είμαστε φιλόδοξοι, πάμε βήμα -βήμα και βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι».

Για τον Νταβό: «Θα δούμε, θα κάνει έξτρα εξετάσεις».

Για τον Μπρούνο: «Είχε ένα θέμα στον αστράγαλο, τον προστάτεψα, δεν έχει κάτι».

Μιχάλ Σκάζνι (Οθέλλος Αθηαίνου) :

«Δεν παίξαμε καθόλου καλά. Κάναμε λάθη και τα λάθη πληρώνονται. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στο παιχνίδι με την Ομόνοια. Πιστεύω ότι θα παραμείνει στην κατηγορία ο Οθέλλος, θα τα καταφέρουμε. Όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα. Εγώ μιλάω πάντα για την ομάδα μου, θα το παλέψουμε. Είδα και άλλες μεγάλες ομάδες της Κύπρου, η Πάφος έχει ποιότητα, έχει καλό προπονητή, μπορεί να πάρει και το πρωτάθλημα».

 

- Advertisement -

Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης