Πλήρης ικανοποίηση υπάρχει στην ομάδα της Πάφος F.C. μετά και την πειστική νίκη της περασμένης Παρασκευής κόντρα στην Καρμιώτισσα με 4-0. Μια νίκη η οποία έδιωξε και μέρος του άγχους που αναπόφευκτα υπάρχει σε κάθε νέα αρχή του πρωταθλήματος και έστειλε μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.
Πλέον, άπαντες στην Πάφο είναι απόλυτα επικεντρωμένοι στον αγώνα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος απέναντι στον Ακρίτα με μοναδικό στόχο το δεύτερο σερί νικηφόρο αποτέλεσμα. Η προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι αρχίζει σήμερα και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα αγωνιστικά δεδομένα και το κατά πόσον προκύπτουν προβλήματα από τον αγώνα με την Καρμιώτισσα, τα οποία επηρεάζουν την ομάδα.
Εάν δεν προκύψουν οποιαδήποτε νέα δεδομένα, τότε ο Χένινγκ Μπεργκ θα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, καθώς και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Μουστάφα Ναμέ, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκεται στην αποστολή.
Στο μεταξύ, με χθεσινή ανακοίνωσή της, η παφιακή ομάδα ευχαρίστησε τον κόσμο της για την παρουσία του στον αγώνα της Παρασκευής και ανανέωσε το ραντεβού για το ερχόμενο Σάββατο και τον αγώνα με τον Ακρίτα. «Η στήριξή σας προς την ομάδα μας για άλλον έναν αγώνα ήταν μοναδική! Σας ευχαριστούμε! Ραντεβού ξανά το Σάββατο στις 19:00 για το τοπικό ντέρμπι απέναντι στον Ακρίτα Χλώρακας», σημειώνεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση.
Λοΐζος Μωυσέως

