Δείτε τα όσα δήλωσαν οι δύο προπονητές:
Μουνιόθ:
Είναι ένα παιχνίδι που αποτυπώνει την κατάσταση μας. Ξέρω είναι δύσκολο. Απολογούμαστε στον κόσμο. Θέλουμε σταθερότητα. Ξέρουμε τα προβλήματα μας. Περιμένουμε τις μεταγραφές. Ο κόσμος μας είναι καλύτερος από εμάς. Απολογούμαστε. Θέλουμε να αλλάξουμε την κατάσταση και θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα. Τρέχουμε ένα νέο πρότζεκτ. Ψάχνουμε μέχρι το Σαββατοκύριακο να βρούμε δύο επιθετικούς. Σήμερα παίξαμε χωρίς κεντρικούς κυνηγούς. Απολογούμαστε ξανά στον κόσμο».
«Η μεταγραφική περίοδος ξεκίνησε 1η του μήνα. Στο πρώτο ματς ήταν ο Τεχέρα. Είχε καλή εμφάνιση. Δεν αξίζει στον κόσμο αυτό που βιώνει. Είναι μια δύσκολη στιγμή. Ψάχνω να βρω κι άλλους ποδοσφαιριστές. Είμαι ο πρώτος που φέρω ευθύνη. Συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη».
Ακράποβιτς:
H Kύπρος είναι όμορφη χώρα και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Είδα μερικά παιχνίδια πριν, εντοπίσαμε κάποια προβλήματα και μέσα από τις προπονήσεις προσπαθήσαμε να τα διορθώσουμε. Πρέπει να εξηγούμε στους παίκτες τι να κάνουν την ώρα του παιχνιδιού”.
“Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα και είμαστε εδώ για να βελτιώσουμε τα πράγματα. Πήραμε μεγάλο ρίσκο με τους τρεις στην άμυνα και τα πήγαμε πολύ καλά. Είχαμε ευκαιρίες και κάναμε πρέσιγνκ στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος η Ανόρθωση επιτέθηκε περισσότερο όμως είχαμε καλή αντίδραση και προσπαθήσαμε και εμείς να δημιουργήσουμε κινδύνους”.
“Ήταν εκπληκτική η προσπάθεια μας σήμερα. Ένα πολύ ποιοτικό γκολ από τον Βάσκο Λόπες και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Είναι πολύ πιθανόν ναι να παραμείνουμε στην κατηγορία μου. Ήρθα εδώ γιατί διαπίστωσα ότι η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει. Πιστεύω ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα οι παίκτες μπορούν να καταλάβουν τι θέλω. Είμαι θετικός και πιστεύω θα αφήσω το στίγμα μου”
Το σύστημα θα είναι με τρεις αμυντικούς ή θα εφαρμόσει το σύστημα όπως τις άλλες ομάδες του που είχε 4 αμυντικούς… “Μου αρέσει αυτό το σύστημα βοηθάει και επιθετικά. Θα εξαρτηθεί και από την παρουσία του Σαραβάνια όμως θα εξαρτηθεί παιχνίδι με παιχνίδι”.
Για τον κόσμο της ομάδας. “Τους υπόσχομαι ότι θα δουλέψουμε πολύ σοβαρά για να καταφέρουμε τους στόχους μας και να τους κάνουμε χαρούμενους”
