HomeΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟ Ολυμπιακός μπαίνει στο 2021 με φιλικό

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στο 2021 με φιλικό

Το 2021 ήρθε και μαζί επιστρέφει και το “Monday’s Game Night against COVID-19”, το πρόγραμμα του Ολυμπιακού κατά του κορονοϊού το οποίο περιλαμβάνει φιλικούς αγώνες με φιλανθρωπικό σκοπό.

Αντίπαλος των “ερυθρόλευκων” σήμερα (4/1) θα είναι η Μέγκα Σοκερμπέτ (20:00, LIVE Blog από το Sport24.gr). Πρόκειται για την ομάδα του γνωστού ατζέντη Μίσκο Ραζνάντοβιτς, η οποία είναι εργοστάσιο παραγωγής ΝΒΑερς, έχοντας στείλει μεταξύ άλλων στην κορυφαία λίγκα του κόσμου τους Νίκολα Γιόκιτς (Νάγκετς), Ίβιτσα Ζούμπατς (Κλίπερς), Γκόγκα Μπιτάτζε (Πέισερς) και Λουάου-Καμπαρό (Νετς).

Αυτός είναι ο δεύτερος φιλικός αγώνας της ομάδας του Πειραιά στο πλαίσιο του “Monday’s Game Night against COVID-19”, αφού ο πρώτος είχε γίνει στις 30 Νοεμβρίου κόντρα στον Κολοσσό.

Πηγή: sport24.gr


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης