ΑρχικήΟΜΑΔΕΣΑΕΛΟ Νταμάχου περιμένει τη Διοίκηση της ΑΕΛ

Ο Νταμάχου περιμένει τη Διοίκηση της ΑΕΛ

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός στην ΑΕΛ έχει ξεκινήσει. Από την ημέρα που ο Ζόελ Νταμάχου συμφώνησε με τη Διοίκηση για να σχεδιάσει την ομάδα της νέας περιόδου, έχει βάλει προτεραιότητες. Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας έχει ήδη αποφασίσει για ποδοσφαιριστές, αλλά δεν έχει προχωρήσει κάποια περίπτωση.

Για να γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει η Διοίκηση να γνωστοποιήσει τα δεδομένα για τον άνθρωπο που θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας. Όπως όλα δείχνουν, ο Ούγκο Μαρτίνς θα συνεχίσει, αλλά άπαντες αναμένουν την επίσημη ενημέρωση. Μαζί και ο Ζόελ Νταμάχου, ο οποίος θέλει να μάθει τον προπονητή που θα είναι στον πάγκο, ώστε να συνομιλήσει μαζί του και να τεθούν προτεραιότητες για την ενίσχυση της ομάδας.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα την τρέχουσα περίοδο παρουσιάζεται στην αμυντική γραμμή. Η ΑΕΛ αναμένεται να κινηθεί για έναν τερματοφύλακα, ο οποίος θα έχει ηγετικό ρόλο. Ο Οτσόα δεν αντικατέστησε, όπως όλοι περίμεναν, τον Μπράγκα και αυτό φάνηκε με τη συνολική παρουσία του Μεξικανού.

Είναι δεδομένο ότι η ομάδα θα κινηθεί και για αριστερό μπακ, αλλά και για κεντρικούς αμυντικούς. Με λίγα λόγια, η μοναδική θέση στην οποία η ΑΕΛ δεν θα ψάξει για ενίσχυση εάν δεν διαφοροποιηθούν τα δεδομένα, είναι στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα. Σύντομα, αναμένεται να προκύψουν νεότερα και σε αυτό το κομμάτι.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης