Η Νέα Σαλαμίνα ετοιμάζεται για το πολύ σημαντικό παιχνίδι μέσα στο 2025 απέναντι στον Εθνικό και το νικηφόρο αποτέλεσμα είναι ο μοναδικός της στόχος. Ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές του για αυτό το παιχνίδι και την ίδια στιγμή είναι σε συνεργασία με τον νέο αθλητικό διευθυντή, Σίμο Ταραπουλούζη.
Η ομάδα της Αμμοχώστου δεν τα πάει καλά στο φετινό πρωτάθλημα και αυτό είναι κάτι το οποίο φανερώνουν και οι αριθμοί. Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και ένδεκα ήττες είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός με συντελεστή τερμάτων 13 υπέρ και 31 κατά. Είναι δεδομένο ότι χρειάζεται μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα επιθετικά, αλλά και σταθερότητα στο αμυντικό κομμάτι.
Αυτή η βελτίωση δεν θα έρθει μόνο μέσα από τις μεταγραφές που θα γίνουν, αλλά και μέσα από τη βελτίωση των παικτών που ήδη βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας. Η Νέα Σαλαμίνα διαθέτει παίκτες ποιότητας από την περασμένη αγωνιστική περίοδο και μέσα από τη σκληρή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις μπορεί να φέρει ξανά το χαμόγελο στα πρόσωπα των φιλάθλων της. Στόχος από το παιχνίδι με τον Εθνικό είναι η καλή εμφάνιση και αναμφίβολα το νικηφόρο αποτέλεσμα. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπει η ομάδα στον σωστό δρόμο και θα πάρει και την απαιτούμενη ψυχολογία (την οποία χρειάζεται), ενόψει της συνέχειας.