ΑρχικήΟΜΑΔΕΣΑΕΛΝέα πρόσωπα στις προπονήσεις της ΑΕΛ

Νέα πρόσωπα στις προπονήσεις της ΑΕΛ

Οι συνεχόμενες ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών από την ΑΕΛ κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, έχουν διαφοροποιήσει αρκετά δεδομένα στο ρόστερ της ομάδας. Αυτό σημαίνει πως πολύ σύντομα θα προστεθούν ακόμα περισσότερα νέα πρόσωπα στις προπονήσεις. Η συγκεκριμένη διαδικασία έχει ξεκινήσει από το πρωί καθώς ο Εύδωρας Σιλβέστρος προπονήθηκε το πρωί και συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία της νέας του ομάδας.

Το απόγευμα η προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 18:30 και σε αυτή θα δώσει το παρών του ο Μούριελ Μπέκερ. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας πέρασε το πρωί τις ιατρικές εξετάσεις και το απόγευμα θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση.

Σήμερα το απόγευμα αναμένεται να φτάσει στην Κύπρο ο Σουηδός ακραίος επιθετικός, Αλεξάντερ Κατσάνικλιτς, ο οποίος θα περάσει αύριο από ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως θα προπονηθεί υπό τις οδηγίες του Χόρχε Σίλας. Το ίδιο θα ισχύσει με τον Βιτόριο Κοντινέλα με μία μέρα καθυστέρηση. Ο ποδοσφαιριστής θα έρθει αύριο το απόγευμα στην Κύπρο και την Παρασκευή θα περάσει τη διαδικασία των εξετάσεων πριν πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση.

Αναφορικά με τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, η διοίκηση της ΑΕΛ είναι απόλυτα ικανοποιημένη από το ενδιαφέρον του κόσμου και αισιοδοξεί ότι από την ερχόμενη Τρίτη όταν και θα ανοίξει η προπώληση για όλο το κοινό, ο αριθμός των διαρκείας θα ανέβει κατακόρυφα.

Χρίστος Αποστολίδης

- Advertisement -

Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης