Μπαίνει… μία άνω τελεία

ΑρχικήSliderΜπαίνει... μία άνω τελεία
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Η συνεδρία που συγκάλεσε το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας της ερχόμενης Πέμπτης, η οποία θα κρίνει πολλά μπορεί να βρίσκεται στο επίκεντρο στο ΑΠΟΕΛ, αλλά θα πρέπει να μπει μία άνω τελεία τουλάχιστον για σήμερα, καθώς προέχει ο αγώνας με τη Δόξα Κατωκοπιάς στο Μακάρειο στάδιο. Οι «γαλαζοκίτρινοι» λοιπόν φιλοξενούνται σήμερα (20:00, Cytavision Sports1 HD) από την ομάδα της Κατωκοπιάς, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το ΑΠΟΕΛ προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και καλείται να δείξει αντίδραση, έτσι ώστε να ανεβεί τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

Ο προπονητής της ομάδας, Μικ Μακάρθι αναμένεται να προβεί σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην Ένωση, καθώς δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την παρουσία κάποιων παικτών.

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής των «γαλαζοκίτρινων» δεν υπολογίζει τον Γιώργο Μερκή, ο οποίος αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα στον αγώνα με την ΕΝΠ. Επίσης, ο Ράφαελ Σάντος, ο οποίος συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών, δεν έγινε γνωστό κατά πόσο θα εκτίσει την ποινή του σήμερα ή στο επόμενο παιχνίδι με τον Ερμή.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης