ΑρχικήΟΜΑΔΕΣΟμόνοιαΜία έγνοια λιγότερη για την Ομόνοια

Μία έγνοια λιγότερη για την Ομόνοια

Google

🔖 Πρόσθεσε το match.cy
στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

+ Προσθήκη τώρα →

Με την παραμονή του Ματέο Μάριτς στην Ομόνοια έκλεισε άλλη μια εκκρεμότητα στην προσπάθεια του Χένινγκ Μπεργκ θα κρατήσει τον βασικό κορμό της ομάδας που έκανε θραύσεις στη λήξασα περίοδο. Η Διοίκηση ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας με τον Μαυροβούνιο μέσο για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών μέχρι το καλοκαίρι του 2029.

Ο 28χρονος (18/3/1998) ποδοσφαιριστής εξαργύρωσε την πολύ καλή του παρουσία στο «τριφύλλι» με νέο συμβόλαιο και η πρωταθλήτρια κρατά στο ρόστερ της ένα «μηχανάκι« στη μεσαία γραμμή. Με τον Χένιγκ Μπεργκ στον πάγκο ο Μάριτς παρουσιάστηκε αναγεννημένος, ξεδίπλωσε το ταλέντο του και εξελίχθηκε σε πολύτιμο «εργαλείο» σε έναν νευραλγικό χώρο. Φυσιολογικά ήταν ένας από τους παίκτες που η τεχνική ηγεσία ήθελε να κρατήσει την ομάδα και η Διοίκηση έπραξε τα δέοντα.

Με δεδομένη την ανανέωση της συνεργασίας και με τον Φαμπιάνο μένουν δύο ανοικτά κεφάλαια για να ξεκαθαρίσει το σκηνικό όσον αφορά στο υφιστάμενο ρόστερ. Ο λόγος για τους Σεμέδο, Ντιουνκού, δύο περιπτώσεις που προσεγγίζονται διαφορετικά από τη Διοίκηση.

Υπενθυμίζουμε ότι στον διεθνή με το Πράσινο Ακρωτήρι κατατέθηκε εδώ και καιρό πρόταση για ανανέωση συμβολαίου και του δόθηκε πίστωση χρόνου να απαντήσει, λόγω της συμμετοχής του στο επερχόμενο Μουντιάλ. Οι δύο πλευρές διατηρούν ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με την υποσημείωση ότι η Ομόνοια δεν θα περιμένει επ’ αόριστον τον ποδοσφαιριστή. Τουναντίον, οι Χένινγκ Μπεργκ, Σίμος Ταραπουλούζης επεξεργάζονται εναλλακτικές λύσεις για παν ενδεχόμενο.

Αντίθετα, με τον Ντιουνκού συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με στόχο να ξεκαθαρίσει σύντομα το θέμα, ούτως ώστε οι αρμόδιοι για το σχεδιασμό να κινηθούν ανάλογα.

Βάσει των εξελίξεων διαμορφώνεται σιγά-σιγά το πλάνο ενίσχυσης που θα τεθεί σε εφαρμογή τις αμέσως επόμενες ημέρες. Στόχος είναι να καλυφθούν οι θέσεις όπου προέκυψαν κενά λόγω αποχωρήσεων και αφορούν σε τερματοφύλακα, δεξιό οπισθοφύλακα, μέσο και μεσοεπιθετικό. Υπενθυμίζουμε ότι από την ομάδα αποχώρησαν οι Κυριακίδης, Μασούρας, Εράκοβιτς και Γιόβετιτς.

Αναφορικά με το ενδιαφέρον για παίκτες της Ομόνοιας από ομάδες του εξωτερικού, η θέση της Διοίκησης είναι ξεκάθαρη. Δεν θα στερήσει από οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή το όνειρο να αγωνιστεί εκτός συνόρων, νοουμένου ότι θα καταβληθούν ανταλλάγματα ανάλογα με την αξία του και όχι μόνο. Στην προκειμένη περίπτωση λαμβάνεται υπόψιν και το κόστος για να καλυφθεί το κενό από τυχόν αποχώρηση βασικής μονάδας της ομάδας.

Σημειώνουμε ενδεικτικά ότι απορρίφθηκε ασυζητητί πρόταση της πολωνικής Κατοβίτσε για τον Νικόλα Παναγιώτου, αφού η διαφορά στο οικονομικό ήταν χαώδης.

Γιώργος Χατζηαντώνης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης