Ο Άρης υποδέχεται απόψε στις 21:15 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Αραράτ (21:15). Πρόκειται για τον επαναληπτικό αγώνα του β’ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.
Το 1-1 της πρώτης αναμέτρησης στην Αρμενία αφήνει ανοικτή την πρόκριση, όμως, σε πρώτη φάση, διατηρεί την ομάδα του Τόλη Τερζή ως το φαβορί. Ο Άρης θα έχει ως «όπλο» τον κόσμο του.
Η αναμέτρηση στην Αρμενία δεν κύλησε όπως θα ήθελε η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Άρης εμφανίστηκε ασύνδετος και με αρκετά ζητήματα στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι, όμως τελικά έφυγε με το 1-1 από την έδρα της Αραράτ.
«Δεν ήμασταν αυτοί που θέλαμε. Δεν είχαμε καλές αποστάσεις και δεν κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα. Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Στο γήπεδό μας όμως, η κατάσταση θα είναι διαφορετική», ανέφερε ο τεχνικός του Άρη, Τόλης Τερζής.
Βέβαια, όλα δείχνουν πως ο Ελλαδίτης τεχνικός θα προτιμήσει ένα πιο επιθετικό σχήμα, με τον Μορόν να είναι στην κορυφή της επίθεσης. Θέση βασικού διεκδικούν και οι Πάβιτσιτς, Κάρλσον και Φεράρι.
Αντίθετα, εκτός δράσης θα μείνει και σε αυτό το ματς ο Γιακούμπ Μπράμπετς. Ο αμυντικός του Άρη αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος 100%.
Θυμίζουμε πως ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Κιέβου στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.
Η Αραράτ έδειξε καλά στοιχεία στο πρώτο ματς, αλλά ο σοβαρός Άρης δεν πρέπει να αντιμετωπίσει προβλήματα από τους Αρμένιους. Οι Θεσσαλονικείς μπορούν να κυριαρχήσουν, όμως είναι δεδομένο ότι πρέπει να παρουσιάσουν πολύ καλύτερο πρόσωπο στη ρεβάνς του 1-1.
Παρά την εικόνα στην Αρμενία, οι «κιτρινόμαυροι» διαθέτουν την εμπειρία και την ποιότητα για να πάρουν εύκολα την πρόκριση. Η απουσία του Μπράμπετς προβληματίζει τον Τόλη Τερζή, αφού ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός είναι ο ηγέτης στην άμυνα. Όλα δείχνουν πως ο Οντουμπάτζο θα παίξει ξανά στη θέση του, όμως θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές μεσοεπιθετικά, αφού οι Μορόν, Κάρλσον και Τζούρασεκ προβάρουν φανέλα βασικού. Επίσης, ο Φεράρι αναμένεται να αντικαταστήσει τον Ματαρίτα στο αριστερό άκρο της άμυνας.