Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα βρεθεί σήμερα ο Απόλλωνας για το εκτός έδρας ντέρμπι με την Ανόρθωση, το οποίο θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδίδεται από την Cablenet. Η ομάδα της Λεμεσού προέρχεται από την καλή εμφάνιση απέναντι στην Αλκμάαρ για τους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ, παρά την ήττα που γνώρισε η ομάδα μέσα στην Ολλανδία με 3-2.
Ο Νταβίντ Καταλά αναμένεται να έχει πέντε ποδοσφαιριστές επιπλέον στην αποστολή της ομάδας, καθώς οι Δημήτρης Πινακάς, Χάρης Μαυρίας, Χοσέ Ρέθιο, Κάρλος Πεϊσότο και Γιώργος Ποντικός δεν είναι γραμμένοι στην ευρωπαϊκή λίστα και δεν έπαιξαν κόντρα στην Αλκμάαρ.
Οι ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα είναι οι Βαλεντίν Ρομπέρζ, Έρβιν Ογκεντά, Ματιέ Πεμπέρ, Χαϊτάμ Αλεσάμι, Ίλιαν Ίλιεφ, Ανδρέας Φιλιώτης και Γιώργος Μαλεκκίδης. Κάποιοι εξ αυτών αναμένεται να είναι στην αποστολή του σημερινού αγώνα και αυτό είναι ένα ερώτημα που θα απαντηθεί όταν γίνουν γνωστές οι αποστολές των δύο ομάδων.
Αυτό που θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο είναι πως ο Απόλλωνας θα παραταχθεί με αλλαγές στο σημερινό παιχνίδι, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί φρέσκια και να διεκδικήσει το νικηφόρο αποτέλεσμα. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος, ώστε η ομάδα της Λεμεσού να παραμείνει στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας και να συνεχίσει την πορεία της προς τον τίτλο.
