Advertisement
SliderLIVE ο Νίκος Κίρζης
spot_img

LIVE ο Νίκος Κίρζης

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα απαντά σε ερωτήσεις φίλων της ομάδας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα όσα προβάλλονται στο κανάλι του Απόλλωνα στο YouTube.

Ο Νίκος Κίρζης τόνισε αρχικά ότι τα τελευταία χρόνια έχει απομακρυνθεί από τον κόσμο της ομάδας και αυτό είναι ένα από τα λάθη στα οποία υπέπεσε.

“Θέλουμε όλο τον κόσμο του Απόλλωνα να μείνει κοντά στην ομάδα”.

Είμαστε όλοι απογοητευμένοι που δεν κατακτήσαμε τον τίτλο του πρωταθλήματος. Είμαστε όλοι εδώ για να παλέψουμε να κατακτήσουμε αυτό τον στόχο. Με ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι (μια αποτυχία) δεν μπορούμε να κρίνουμε κανέναν. Πρέπει να τους δώσουμε όλους χρόνο να δουλέψουν”.

“Πρώτα απ’ όλα είμαι οπαδός αυτής της ομάδας και όχι απλά ο ιδιοκτήτης. Θα δώσω ότι μπορώ για να πετύχει ο Απόλλωνας τους στόχους του. Ο στόχος του πρωταθλήματος είναι ο μόνος που δεν υλοποίησε ο Απόλλωνας”.

“Το 2012 είπα ότι θέλω τον κόσμο του Απόλλωνα να είναι περήφανος και όλοι είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας”.

Οι απαιτήσεις του κόσμου από τον Νίκο Κίρζη και η επιθυμία για κατάκτηση του πρωταθλήματος: “Ο πρώτος που το θέλει είμαι εγώ. Κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να υλοποιήσουμε αυτό το στόχο. Θέλουμε μια δυνατή ομάδα μέσα και έξω από τα γήπεδα”.

“Παλεύουμε με τα κύματα. Ο Απόλλωνας παίζει στο χειρότερο γήπεδο που υπάρχει. Δεν ξεκινάμε κάθε χρόνο με συν αλλά με πολλά πλην. Κάθε Απόλλωνίστας ονειρεύεται να μπει στο δικό του σπίτι”.

“Ο αποκλεισμός από την Ζίλινα ήταν οδυνηρός. Πήγαμε απορετοίμαστοι, αφού δεν κάναμε κάποια φιλικά παιχνίδια. Αυτό μας στοίχησε. Δυστυχώς ο κορονοϊός χτύπησε την πόρτα στο Κολόσσι. Ακυρώθηκε δύο φορές το ταξίδι μας στο εξωτερικό (Αυστρία), αλλάξαμε το πρόγραμμα και πήγαμε στην Ευρώπη με το φιλικό απέναντι στην ΑΕΚ. Αυτό που έγινε με την Ομόνοια δεν έγινε με όλους τους παίκτες που ήταν στο ρόστερ στους αγώνες της Ευρώπης”.

“Πέραν από το πρόβλημα με τα φιλικά, δυστυχώς υπήρχαν και οι απουσίες λόγω τραυματισμών αλλά και λόγω κορονοϊού”.

Για την αργοπορία (σύμφωνα με τον κόσμο) να ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός: “Και εκεί φανήκαμε άτυχοι. Είχαμε και συμφωνία να έρθει στην Κύπρο ο Τάρεκ. Δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν προβλήματα τραυματισμών στην ομάδα του και δεν τον άφησε η ομάδα του να έρθει Κύπρο”.

“Είμαστε κοντά σε μεταγραφές. Φέτος έχουμε χρόνο να βάλουμε τις τελευταίες πινελιές και μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος”.

Για Γκεριέ: “Ο ίδιος ζήτησε να φύγει από την Κύπρο και του δώσαμε άδεια να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του μόνο εκτός Κύπρου. Τα προβλήματα του παίκτη είναι σοβαρά και δεν θέλω να επεκταθώ και ήταν η καλύτερη απόφαση για την ομάδα και για τον παίκτη. Η ομάδα βρίσκεται στην αναζήτηση αριστερού μπακ”.

Για τον Μάγκλιτσα: “Είναι ένας παίκτης που έχω καλές σχέσεις μαζί του. Κάναμε κουβέντα και τον Γενάρη αλλά δυστυχώς πήγε Τουρκία. Κάναμε συζήτηση και το καλοκαίρι και ως Απόλλωνας κάναμε την καλύτερη πρόταση επί προεδρίας δικής μου. Μου ζητήθηκε από εκπροσώπους να του αγοράσω ένα διαμέρισμα κάτι το οποίο δεν δέχτηκα. Πήγα στην Βιέννη και επικοινώνησα μαζί του. Ο ίδιος μου είπε ότι είχε κάποιες δουλειές να κάνει και δεν συναντηθήκαμε. Δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί μου. Τον θέλαμε αλλά δεν υπήρξε ποτέ κατάληξη. Η τελευταία επικοινωνία που είχαμε με τον εκπρόσωπό του, πράγματι μειώθηκαν οι απολαβές του παίκτη, αλλά μπήκε ένας όρος: Να υπογράψει στον Απόλλωνα έναν φίλο του Μάγκλιτσα. Κάτι το οποίο δεν δέχθηκε ο Απόλλωνας. Υπάρχουν κάποιες γραμμές που είναι οι ίδιοι για όλους”.

Για το γεγονός ότι ο Απόλλωνας έκανε χαμηλή πρόταση στον παίκτη: “Όλος ο κόσμος ξέρει ποια συμβόλαια δίνει ο Απόλλωνας. Για τον Ίλιεφ έγινε μια επένδυση αλλά τα ποσά δεν είναι αυτά που κυκλοφορούν. Θεωρώ ότι ως επαγγελματίας έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Του εύχομαι καλή επιτυχία. Επέλεξε το καλύτερο συμβόλαιο που είχε μπροστά του ο Μάγκλιτσα. Good Luck”.

Γιάκολις, Άλεφ και γιατί δεν τους κράτησε ο Απόλλωνας: “Ήρθαν στην Κύπρο ως δανεικοί. Για τον Άλεφ κάναμε το λάθος και δεν βάλαμε όψιον αγοράς. Κάτι το οποίο κάνουμε τώρα και το κάναμε με τον Σάλαϊ. Για να αγοράζαμε τον παίκτη, δυστυχώς ήταν εκτός του μπάτζετ του Απόλλωνα. Ο Άλεφ έγινε σαν φίλος. Και ο Γιάκολις ήρθε ως δανεικός και επίσης έκανε μια καλή χρονιά. Στον τελικό Κυπέλλου είχε κακή εμφάνιση (με την ΑΕΚ). Εμείς θέλαμε να του ανανεώσουμε ακόμα ένα χρόνο το συμβόλαιό του. Όταν επέστρεψε Κύπρο μας είπε πως δεν ήθελε να μείνει άλλο στην ομάδα. Με προβλημάτισε περισσότερο η στάση του στον τελικό του Κυπέλλου και όχι αυτό που ακολούθησε”.

Ζάντερ: “Ήρθε με τις λιγότερες προοπτικές το 2017. Ήταν ο διακαής πόθος του Σωφρόνη Αυγουστή. Κάναμε συμβόλαιο 1+1 χρόνο. Ξεκίνησε καλά και τον Ιανουάριο μας είπε ότι το όψιον δεν ισχύει και θέλω αύξηση για να μείνει στον Απόλλωνα. Εμείς αναγνωρίσαμε ότι ήταν χαμηλός και ο μισθός του δεν ήταν αντάξιος με αυτά που έδειχνε στο γήπεδο. Του κάναμε μια αύξηση γύρω στο 60% και αυτός ήθελε αύξηση περαν του 100%. Ο Απόλλωνας πήρε λεφτά από την Πάφο όταν πήγα. Δεν έφυγε ελεύθερος”.

Για τον προγραμματισμό: “Θέλουμε χρόνο και στήριξη. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες που έχουμε και σε αυτούς που θα έρθουν”.

Για τον Πέτρο Κονναφή: Ο Απόλλωνας συνεργάζεται με πολλούς μάνατζερ. Το καλοκαίρι είπε ότι ένας εξ αυτών είναι ο Πέτρος. Είναι ένας άνθρωπος που συνεργάζεται απκλειστικά με τον Απόλλωνα. Έχει τον ρόλο μαζί με τον εκάστοτε προπονητή για να στελεχωθεί το ρόστερ. Δεν είναι αθλητικός διευθυντής. Δεν ασχολείεται με τις προπονήσεις και την ενδεκάδα”.

“Υπήρξε μάνατζερ ο οποίος θέλησε να ζητήσει κάτι για τον παίκτη του, 5 ώρες πριν από ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που είχαμε απέναντι στην Πάφο. Δυστυχώς”.

Για τις σχέσεις με τον Σωφρόνη Αυγουστή: “Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον Απόλλωνα ο Σωφρόνης. Έχουμε ιδιαίτερη σχέση. Θυμάμαι σαν να είναι χθες που ήρθε στο γραφείο μου και τον ρώτησα αν είναι έτοιμος. Απάντησε θετικά και κάποιοι μας κοροΐδευαν που είχαμε ως προπονητή τον Σωφρόνη. Δυστυχώς έφυγε κι αυτός μετά από αποτυχία να πάρουμε τον τίτλο. Τον φέραμε πίσω, του δώσαμε ακόμα μια ευκαιρία. Θεώρησα πέρσι ότι ο κύκλος του στον Απόλλωνα έχει κλείσει. Και αναφέρομαι ως προπονητής. Ως άνθρωπος οι πόρτες του Απόλλωνα είναι πάντα ανοικτές. Ποτέ μην λες ποτέ, αλλά για τώρα εμείς επιλέξαμε κάτι άλλο. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο στην επαγγελαμτική σταδιοδρομία αλλά και με την οικογένειά του”.

Ο Κίρζης κάνει μανατζεριλίκια στον Απόλλωνα; “Να έρθει όποιος θέλει να δει τα βιβλία του Απόλλωνα και να δει τι έκανε η οικογένεια Κίρζη στην ομάδα. Αν νομίζει κάποιος ότι ξοδδεύω τόσα απλά και μόνο για να κάνω μανατζεριλίκια, τότε λυπάμαι”.

Αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.
Ακολουθήστε μας στο Google News.

Picture1 1

 

 

png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAANoAAACWAQMAAACCSQSPAAAAA1BMVEWurq51dlI4AAAAAXRSTlMmkutdmwAAABpJREFUWMPtwQENAAAAwiD7p7bHBwwAAAAg7RD+AAGXD7BoAAAAAElFTkSuQmCC

Υπερπρωταθλητής ο Κεραυνός!

Ο Κεραυνός ήταν ο μεγάλος νικητής του ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ αφού επιβλήθηκε της Πετρολίνα ΑΕΚ στο...
png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAANoAAACWAQMAAACCSQSPAAAAA1BMVEWurq51dlI4AAAAAXRSTlMmkutdmwAAABpJREFUWMPtwQENAAAAwiD7p7bHBwwAAAAg7RD+AAGXD7BoAAAAAElFTkSuQmCC

«Πράσινος» ο πρώτος τίτλος!

Τον πρώτο τίτλο της σεζόν στο futsal το Σούπερ Καπ κατέκτησε η Ομόνοια! Οι «πράσινοι»...
png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAANoAAACWAQMAAACCSQSPAAAAA1BMVEWurq51dlI4AAAAAXRSTlMmkutdmwAAABpJREFUWMPtwQENAAAAwiD7p7bHBwwAAAAg7RD+AAGXD7BoAAAAAElFTkSuQmCC

Στην κορυφαία ενδεκάδα του 3ου γύρου του Carabao Cup ο Τσιμίκας!

Για ακόμα ένα ματς, αυτό της Λίβερπουλ κόντρα στη Νόριτς για τον τρίτο γύρο του...
png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAANoAAACWAQMAAACCSQSPAAAAA1BMVEWurq51dlI4AAAAAXRSTlMmkutdmwAAABpJREFUWMPtwQENAAAAwiD7p7bHBwwAAAAg7RD+AAGXD7BoAAAAAElFTkSuQmCC

Ίντερ: «Κλείνει» Ονανά για το καλοκαίρι!

Ο Αντρέ Ονανά ήταν δίχως αμφιβολία ο πλέον ελπιδοφόρος τερματοφύλακας. Όλα αυτά μέχρι να προκύψει...
png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAANoAAACWAQMAAACCSQSPAAAAA1BMVEWurq51dlI4AAAAAXRSTlMmkutdmwAAABpJREFUWMPtwQENAAAAwiD7p7bHBwwAAAAg7RD+AAGXD7BoAAAAAElFTkSuQmCC

Προπώληση εισιτηρίων με Ολυμπιακό

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης εισιτηρίων για τον αγώνα...
png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAANoAAACWAQMAAACCSQSPAAAAA1BMVEWurq51dlI4AAAAAXRSTlMmkutdmwAAABpJREFUWMPtwQENAAAAwiD7p7bHBwwAAAAg7RD+AAGXD7BoAAAAAElFTkSuQmCC

Ομόνοια: Πλάνα από την προπόνηση και τα…ατομικά

Δείτε τα πλάνα από την χθεσινή προπόνηση της Ομόνοιας καθώς και τα ατομικά προγράμματα των,...

Κύρια Θέματα

Ακολούθησέ μας

3,161ΥποστηρικτέςΚάντε Like
143ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Ροή

Start: 2021-09-01 End: 2021-09-30