ΑρχικήΟΜΑΔΕΣΟμόνοιαΚρίμα για τον Μπεσεντίν...

Κρίμα για τον Μπεσεντίν…

Google

🔖 Πρόσθεσε το match.cy
στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

+ Προσθήκη τώρα →

Ο Αρτέμ Μπεσεντίν κατέγραψε το πρώτο του 90λεπτο με την Ομόνοια στον αγώνα κυπέλλου με το ΑΠΟΕΛ. Ο 27χρονος (31/3/1996) Ουκρανός, που αποκτήθηκε ως δανεικός από τη Ντιναμό Κιέβου, έκανε ντεμπούτο στο παιχνίδι με τον Άρη, αγωνιζόμενος για μισή ώρα και χθες ο Σωφρόνης Αυγουστή τον εμπιστεύτηκε και του έδωσε φανέλα βασικού. Το τελευταίο απόκτημα του «τριφυλλιού» στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο δικαίωσε πλήρως τον Κύπριο τεχνικό για την επιλογή του.

Μαζί με τον Ανσαριφάρντ ήταν οι κορυφαίοι της Ομόνοιας και έδειξε πως είναι καλή… πάστα ποδοσφαιριστή. Ξέρει να κρατά την μπάλα, έχει αίσθηση του χώρου και βοηθά στην ανάπτυξη της ομάδας, ενώ κάνει και «βρώμικη» δουλειά, με την πίεση που ασκεί στους αντίπαλους αμυντικούς.

Σε γενικές γραμμές η εμφάνιση του Μπεσεντίν ήταν άκρως ενθαρρυντική, αφού έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την Ομόνοια. Και προπάντων ότι δεν ήρθε στην Κύπρο για ολιγόμηνο… τουρισμό μετ’ απολαβών.

Τουναντίον φρόντισε να κάνει πράξη τα πρώτα του λόγια με την κάθοδό του στο νησί μας: «Μαζί με τον ατζέντη μου δεχθήκαμε με χαρά την πρόταση και την αποδεχθήκαμε αμέσως. Στην Ντιναμό Κιέβου δεν αγωνιζόμουν πολύ το τελευταίο διάστημα και ελπίζω πραγματικά αυτό να αλλάξει εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ατυχία του Μπεσεντίν είναι πως η εξαιρετική του παρουσία στο χθεσινό ντέρμπι πέρασε… απαρατήρητη λόγω του αποτελέσματος. Ίσως, μάλιστα, να είναι το πιο σημαντικό κέρδος της Ομόνοιας από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Γιώργος Χατζηαντώνης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης