ΑρχικήΟΜΑΔΕΣΑΕΚΚομπλέ στο ντέρμπι η ΑΕΚ

Κομπλέ στο ντέρμπι η ΑΕΚ

Google

🔖 Πρόσθεσε το match.cy
στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

+ Προσθήκη τώρα →

Η διακοπή του πρωταθλήματος ήρθε την κατάλληλη στιγμή για την ΑΕΚ, αφού έβγαλε ένα βαρυφορτωμένο και απαιτητικό πρόγραμμα, με αγώνες στο πρωτάθλημα και στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι «πρασινοκίτρινοι» ανταποκρίθηκαν στο έπακρον, αφού μετρούν τρεις σερί νίκες εντός συνόρων, ενώ εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στα μπαράζ για να διεκδικήσουν θέση στη φάση των «16» του Κόνφερενς Λιγκ.

Λαμβάνοντας, όμως, υπόψιν ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο δύσκολη γίνεται αντιληπτή η ανάγκη για ξεκούραση των ποδοσφαιριστών. Ο Χοσέ Λουίς Όλτρα τούς έδωσε άδεια μέχρι το Σάββατο και με την επιστροφή τους θα αρχίσει η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, που είναι προγραμματισμένο για τις 26 Νοεμβρίου στην «Αρένα».

Εξίσου σημαντική παράμετρος είναι ότι ο χρόνος… δουλεύει υπέρ των παικτών που ταλαιπωρούνται από τραυματισμό. Υπενθυμίζουμε ότι οι Όιερ Σανχούρχο, Μιγκέλ Γκονζάλες, Νικόλας Εγγλέζου, Ιμάντ Φαράζ και Γιώργος Ναούμ ήταν εκτός αποστολής στο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Η κατάστασή τους εξελίσσεται ικανοποιητικά και εκτιμάται ότι θα τεθούν στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού. Το ίδιο ισχύει για τον Ράφα Λόπες, καθώς ο τραυματισμός του στον τελευταίο αγώνα δεν εμπνέει ανησυχία. Δεδομένου ότι θα επιστρέψει και ο Ραφαήλ Μάμας, ο οποίος εξέτισε την ποινή του λόγω καρτών εκτιμάται ότι η ΑΕΚ θα κατέλθει κομπλέ σε ένα σημαντικό παιχνίδι.

Ο κ. Όλτρα θα περιμένει τον τελευταίο και τον Όλτμαν, που έχουν διεθνείς υποχρεώσεις, προκειμένου να δουλέψει το πλάνο που θα παρατάξει, με ορατό το ενδεχόμενο να προβεί σε κάποιες αλλαγές, αφού θα έχει αυξημένες επιλογές.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης