Το ΑΠΟΕΛ με τις τρεις συνεχόμενες του νίκες στο πρωτάθλημα, ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας και είναι στο -3 από τον δεύτερο Άρη και στο -5 από την πρωτοπόρο Πάφο.
Οι «γαλαζοκίτρινοι» αύριο αντιμετωπίζουν την ΕΝΠ και η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο. Είναι το φαβορί αλλά θα πρέπει να το αποδείξουν και στο γήπεδο.
Η αποστολή τους αύριο μοιάζει να μην είναι πολύ δύσκολη αλλά η ΕΝΠ δεν είναι σε καμία περίπτωση ανυπέρβλητο εμπόδιο.
Όπως και να έχει όμως αν το ΑΠΟΕΛ κερδίσει αύριο θα περιμένει μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα το βράδυ για να δει αν θα ανέβει και άλλο στην βαθμολογία.
Με άλλα λόγια οι παίκτες του Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα πρέπει να κάνουν το καθήκον τους και από εκεί και πέρα να καθίσουν στον καναπέ τους και να περιμένουν το τι θα κάνουν οι ομάδες που προπορεύονται αλλά και εκείνες που ακολουθούν κατά πόδας.


