Η αστάθεια είναι το κύριο μειονέκτημα του Απόλλωνα μέχρι τώρα και αποτυπώνεται από τη συγκομιδή και τη θέση της ομάδας στη βαθμολογία. Μπορεί οι «γαλάζιοι» να βρίσκονται στην πρώτη εξάδα, όμως η διαφορά από την κορυφή (-14) και οι εμφανίσεις τους δεν ικανοποιούν, καθότι δεν ταυτίζονται με τους στόχους που έθεσε η Διοίκηση.
Το ζητούμενο για τον Αντριάν Γκούλα είναι πλέον να κρατήσει την καλή εικόνα του προηγούμενου αγώνα και να προσθέσει τα απαραίτητα στοιχεία για να βάλει την ομάδα σε σταθερή πορεία ανόδου. Τα δεδομένα είναι ενθαρρυντικά για τον Σλοβάκο τεχνικό, ο οποίος καταστρώνει το πλάνο για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Εθνικό Άχνας έχοντας αυξημένες επιλογές.
Υπενθυμίζουμε ότι οι Βούρος, Μαλεκκίδης εξέτισαν την ποινή τους και επανέρχονται με ορατό το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθούν ως βασικοί. Παράλληλα, οι Σεσί Ντε Αλμέιδα και Χάμπος Κυριάκου είναι πιο έτοιμοι και προσφέρουν δύο αξιόπιστες επιλογές για την τεχνική ηγεσία. Στο απουσιολόγιο προστέθηκε ο Ντορεγκαράι λόγω καρτών, μαζί με τους Άδωνη και Ντιόν.
Στο μεταξύ, η Διοίκηση αποφάσισε όπως οι κάτοχοι διαρκείας όλων των κατηγοριών να έχουν ελεύθερη είσοδο στον αγώνα κυπέλλου με τον Εθνικό (4 Δεκεμβρίου), ως ενδειξη σεβασμού λόγω του ότι η τιμωρία της ομάδας τούς στέρησε το δικαίωμα να παρακολουθήσουν δύο αγώνες πρωταθλήματος.