Η τετράδα που θα κρίνει πολλά

ΑρχικήSliderΗ τετράδα που θα κρίνει πολλά

Το ΑΠΟΕΛ μέχρι την ολοκλήρωση του 2021 έχει τέσσερα παιχνίδια να δώσει. Όλα στο ΓΣΠ. Τρία ως γηπεδούχο και ένα ως τυπικά φιλοξενούμενο. Η αρχή αυτής της τετράδας αγώνων γίνεται την Δευτέρα με το «αιώνιο» ντέρμπι. Ακολουθεί ο αγώνας με την Πάφο, μετά με τον Ολυμπιακό και κλείνει με ντέρμπι απέναντι στον Απόλλωνα.

Είναι σημαντικό και συνάμα καθοριστικό ποια θα είναι η βαθμολογική συγκομιδή για τους «γαλαζοκίρινους». Αλλιώς θα είναι τα πράγματα αν κερδίσει και τα τέσσερα παιχνίδια και αλλιώς αν έχει πολλές βαθμολογικές απώλειες.

Είναι αλήθεια όμως ότι σε κάθε παιχνίδι θ’ αγωνίζεται με την πλάτη στον τοίχο αφού καλείται να καλύψει το χαμένο έδαφος στην αρχή του πρωταθλήματος.

Η διαφορά από την κορυφή είναι στους -10 και γίνεται άμεσα αντιληπτό γιατί κάθε αγώνας είναι κρίσιμος.

Άστε που με βάση τα αποτελέσματα των συγκεκριμένων αγώνων θα κινηθεί αναλόγως και το μεταγραφικό πλάνο.

Μέχρι το τέλος τους έτους λοιπόν πολλά μπορούν να συμβούν. Και καλά αλλά και κακά.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης