ΑρχικήΟΜΑΔΕΣΠάφος F.C.Η δουλειά συνεχίζεται στην Αυστρία για την Πάφος FC

Η δουλειά συνεχίζεται στην Αυστρία για την Πάφος FC

Στην Αυστρία χτίζεται η νέα Πάφος FC, με το κλίμα στην προετοιμασία να παραμένει εξαιρετικό παρά το βαρύ και εξαντλητικό πρόγραμμα. Η διοίκηση έχει ήδη καλύψει σημαντικά κενά στο ρόστερ, όμως ο μεταγραφικός σχεδιασμός συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό για την περαιτέρω ποιοτική ενίσχυση του συνόλου.

Το πιο καυτό ζήτημα αυτή τη στιγμή είναι η περίπτωση του Ντέρικ Λουκάσεν. Η τελική απάντηση του Ολλανδού στόπερ θα καθορίσει άμεσα αν η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση άλλου κεντρικού αμυντικού πρώτης γραμμής. 

Αντίθετα, με τάσεις φυγής εμφανίζεται ο Ιβάν Σούνιτς. Ο Κροάτης μέσος δύσκολα θα παραμείνει στην Πάφο, καθώς έχει δεχθεί δελεαστικές κρούσεις από συλλόγους του εξωτερικού με σαφώς καλύτερους οικονομικούς όρους. Οι εξελίξεις τρέχουν στο «γαλάζιο» στρατόπεδο και οι επόμενες ημέρες θα κρίνουν το τελικό σχήμα της ομάδας ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων. Ο Ρικάρντο Σα Πίντο είναι ευχαριστημένος πάντως με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής, όπως επίσης και με αυτά που βλέπει στις προπονήσεις στην Αυστρία. Ο Πορτογάλος προπονητής ξέρει πολύ καλά ποιες είναι οι απαιτήσεις που υπάρχουν και γι’ αυτό δουλεύει πάρα πολύ σκληρά.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης