ΑρχικήΟΜΑΔΕΣΟμόνοιαΓιάνσον για Ηλία: ''Δεν υπέγραψε''

Γιάνσον για Ηλία: ”Δεν υπέγραψε”

Google

🔖 Πρόσθεσε το match.cy
στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

+ Προσθήκη τώρα →

Ο Αθλητικός διευθυντής των ”πρασίνων” Γιέσπερ Γιάνσον είναι καλεσμένος στην εκπομπή της Ομόνοιας «Total Green» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ζήτημα με τον Μάριο Ηλία.

Ερωτώμενος για το κατά πόσο ο  συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Λευκωσίας, απάντησε:

«Όχι δεν πήραμε τον Μάριο Ηλία, όταν παίρνουμε ποδοσφαιριστές τους ανακοινώνουμε. Δεν υπέγραψε. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο, μίλησα για την στρατηγική, ότι πρέπει να έχουμε τους καλύτερους Κύπριους. Μέχρι τώρα όταν βλέπω το ρόστερ μας αυτό πιστεύω. Είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση ο ποδοσφαιριστής. Πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία και υπάρχουν πολλοί καλοί Κύπριοι ποδοσφαιριστές και οι ξένοι να τους συμπληρώνουν. Όπως επίσης και τα ταλέντα που θα αναπτύξουμε εμείς. Δεν ήξερα για τον Ηλία πριν έρθω, ένας καλός ποδοσφαιριστής τίποτα περισσότερο. Είμαι χαρούμενος που και ο Λοΐζου ανεβάζει απόδοση, έχουμε ένα πρότζεκτ με τη ΜΕΑΠ. Οι παίχτες μας που παίρνουν λεπτά εκεί θα μας βοηθήσουν».


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης