Φουλ για τρίλιζα η ΑΕΛ

ΑρχικήΟΜΑΔΕΣΑΕΛΦουλ για τρίλιζα η ΑΕΛ

Η ΑΕΛ με την ψυχολογία στα ύψη θα υποδεχθεί σήμερα (19:00) στο Τσίρειο στάδιο τη Νέα Σαλαμίνα και στοχεύει στην 3η συνεχόμενη της νίκη στο πρωτάθλημα. Η λεμεσιανή ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι, μετά που ανέλαβε ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι, είναι βελτιωμένη. Πλέον έχει πλάνο στο γήπεδο, οι παίκτες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο και το κυριότερο η ομάδα βγάζει υγεία. Δεν θυμίζει με άλλα λόγια τη μίζερη εκείνη ομάδα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Σήμερα, λοιπόν, με όπλο την ψυχολογία αλλά και την αναμενόμενη μαζική παρουσία του κόσμου της θέλει να παραμείνει σε τροχιά επιτυχιών. Απέναντί της θα έχει τη Νέα Σαλαμίνα που δεν θα είναι εύκολο να την κερδίσει. Ο Σκοπιανός τεχνικός παρακολούθησε από κοντά τη σημερινή αντίπαλο και με όσα κατέγραψε ετοίμασε το πλάνο του.

Ο Κέβιν Μιραλάς για άλλο ένα παιχνίδι είναι εκτός αποστολής, αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε. Εκτός θα είναι και οι τραυματίες Σισ, Φιλίποβιτς, Ντοναλτόνι και Συλβέστρου. Αντίθετα, στην αποστολή βρίσκονται οι Κασανίκλιτς και Τεσέιρα.

Η απουσία του Μιραλάς λογικά θα φέρει τον Παπαφώτη στη μεσαία γραμμή μαζί με δύο εκ των Μεντόγιεβιτς, Ζντραβκόφσκι και Τσιμπόλα. Από εκεί και πέρα, ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα, αφού οι Ζντραβκόφσκι και Τσιμπόλα εξέτισαν την τιμωρία τους και μάλιστα, όπως γράψαμε πιο πάνω, διεκδικούν και θέση στο αρχικό σχήμα.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 




Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα




Δείτε Επίσης