ΑρχικήΟΜΑΔΕΣΑΠΟΕΛΕυχάριστα διλήμματα και αλλαγές στο ΑΠΟΕΛ

Ευχάριστα διλήμματα και αλλαγές στο ΑΠΟΕΛ

Το ΑΠΟΕΛ πραγματοποιεί σήμερα (19:00) τη δεύτερη του έξοδο στο «Αμμόχωστος – Επιστροφή» σε διάστημα 10 ημερών, με μόνο στόχο την παραμονή σε τροχιά επιτυχιών και την εδραίωσή του στην κορυφή. Στο προηγούμενο παιχνίδι του με τη Νέα Σαλαμίνα για το κύπελλο έμεινε στα… ρηχά από πλευράς απόδοσης μέχρι το σημείο της διακοπής (0-0), γεγονός που αποτελεί και «καμπανάκι» τόσο για τον Ρικάρντο Σα Πίντο όσο και για τους ποδοσφαιριστές του.

Λαμβάνοντας υπόψιν ότι «γαλαζοκίτρινοι» προέρχονται από εξαιρετική εμφάνιση και την ευρύτερή τους νίκη σε συνδυασμό με τις αυξημένες επιλογές που έχει ο Πορτογάλος τεχνικός, προκύπτουν ευχάριστα διλήμματα για την ενδεκάδα που θα παρατάξει.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ντάλσιο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, όπως και οι Κοσταντίνοφ, Εντογκαλά που εξέτισαν την ποινή τους. Πρόκειται για τρεις ποδοσφαιριστές που διεκδικούν με αξιώσεις φανέλα βασικού και αυτό αυξάνει τις πιθανότητες για αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι.

Ο Σα Πίντο ίσως προβεί και σε εσωτερικές αλλαγές, με ορατό το ενδεχόμενο να μετακινηθεί στο κέντρο της άμυνας ο Πέτροβιτς και στο αριστερό άκρο ο Σούτιτς. Κατά τ’ άλλα οι Μπέλετς, Τσεπάκ, Ντβάλι, Βιγιαφάνιες, Μαρκίνιος, Κβιλιτάια είναι οι επικρατέστεροι για την ενδεκάδα, με τους Ζέφτε, Δώνη να έχουν τις δικές τους πιθανότητες.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης