ΑρχικήΟΜΑΔΕΣΟμόνοιαΕτοιμάζεται για νέο «αιώνιο» ντέρμπι

Ετοιμάζεται για νέο «αιώνιο» ντέρμπι

Google

🔖 Πρόσθεσε το match.cy
στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

+ Προσθήκη τώρα →

Το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος έφερε την Ομόνοια στην 6η θέση. Οι «πράσινοι» κέρδισαν την Καρμιώτισσα στον τελευταίο τους αγώνα και από τη στιγμή που δεν κέρδισε η Νέα Σαλαμίνα το ΑΠΟΕΛ, η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή θα συνεχίσει στο πρώτο γκρουπ. Ζητούμενο για την Ομόνοια είναι να εξακολουθήσει να είναι ανταγωνιστική σε αυτά τα παιχνίδια και να προσπαθήσει να μαζέψει όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται.

Η αρχή θα γίνει απέναντι στο ΑΠΟΕΛ, αφού η ομάδα, που βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας, θα φιλοξενήσει την ομάδα που είναι στην κορυφή. Συνεπώς, η Ομόνοια θα είναι γηπεδούχος και αναμένεται ο ορισμός του αγώνα από την ΚΟΠ. Σύμφωνα με τα όσα είδαμε στο Τσίρειο απέναντι στην Καμριώτισσα, είναι πιθανόν να δούμε ορισμένες διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα. Αυτό είναι κάτι το οποίο θα το αποφασίσει η τεχνική ηγεσία και οι επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσουν το σκηνικό.

Όσον αφορά τη συνέχεια, η Ομόνοια έχει ως μεγάλο στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου και οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα δείχνουν ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα το «τριφύλλι» είχε για πρώτη φορά σημαντικές βοήθειες από τον πάγκο. Ο Κασάμα ήταν αρκετά ενεργός στο χώρο της μεσαίας γραμμής, με την μπάλα να περνά πολλές φορές από τα πόδια του, ενώ πολλά τρεξίματα είχε και ο Φώτης Παπουλής. Οι δύο ποδοσφαιριστές ανάγκασαν την αντίπαλη άμυνα να βρίσκεται συνεχώς σε εγρήγορση. Ο Ανσαριφάρντ είχε σε ακόμα ένα παιχνίδι ουσιαστικό ρόλο. Εκείνος που πραγματικά εντυπωσίασε τους φίλους της ομάδας ήταν ο Κακουλλής. Ο Κύπριος επιθετικός έκανε αρκετές τελικές προσπάθειες, ενώ ήταν ο άνθρωπος που έκανε την εξαιρετική ενέργεια από δεξιά και ήρθε το πρώτο γκολ.

Βέβαια, το τελείωμα του Ανσαριφάρντ ήταν εντυπωσιακό και έτσι δόθηκε το σύνθημα για την πρώτη ανατροπή του αποτελέσματος για την ομάδα της Λευκωσίας. Αυτό που πρέπει να προβληματίσει τον κ. Αυγουστή είναι το γεγονός ότι η Ομόνοια δεν βρήκε πρώτη το δρόμο προς τα δίχτυα, παρά το γεγονός ότι διατηρούσε την κατοχή της μπάλας και ήταν η ομάδα που είχε πολύ μεγαλύτερη παρουσία στην αντίπαλη περιοχή.

Είναι ξεκάθαρο πως οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν να βελτιώσουν την απόδοσή τους μέσα από τα παιχνίδια πρωταθλήματος που θα ακολουθήσουν, ώστε να φτάσουν στον καλύτερο βαθμό απόδοσης ενόψει και των αγώνων του Κυπέλλου. Το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχουν σημάδια βελτίωσης στην εικόνα της Ομόνοιας και αυτό είναι κάτι το οποίο επιτρέπει στον κόσμο να είναι αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης