Η Πάφος FC βρίσκεται στην Αυστρία, όπου και λαμβάνει χώρα το πιο σημαντικό, από όλες τις απόψεις, στάδιο της προετοιμασίας της. Οι κυπελλούχοι Κύπρου κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν προκειμένου να παρουσιαστούν πανέτοιμοι και ισχυροί ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και των εντός και εκτός συνόρων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων (υπενθυμίζεται ότι θα αγωνιστούν στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ στις 23 και 30 Ιουλίου).
Όλα μέχρι στιγμής βαίνουν καλώς και βάσει σχεδίου για το συγκρότημα του Ρικάρντο Σα Πίντο και αυτό το γεγονός χαροποιεί άπαντες στις τάξεις της ομάδας. Η σεζόν που έρχεται αποτελεί… στοίχημα και για τον ίδιο τον Πορτογάλο κόουτς, ο οποίος θέλει να αποδείξει πως η περσινή κατάκτηση του κυπέλλου δεν ήταν απλώς ένα… πυροτέχνημα, αλλά η αρχή μιας σειράς από εγχώριες και διεθνείς επιτυχίες!
Από εκεί και πέρα, εξαιρετικά σημαντικό ρόλο σε όλα τα παραπάνω θα παίξει και η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Στον τομέα αυτό οι «γαλάζιοι» έχουν ήδη ανακοινώσει τις μεταγραφές Κυριακίδη, Μαμάντοφ, Γκούγκα, καθώς και των Λελέ και Μπιέλ, που θα αγωνίζονται τη νέα περίοδο ως δανεικοί.
Πριν την ανακοίνωση για τον Μπιέλ που έγινε γνωστή σήμερα, το πιο πρόσφατο «χτύπημα» της ομάδας της Πάφου ήταν αυτό του Μπρίτο, αφού σε χθεσινή ανακοίνωσή τους γνωστοποίησαν τη συμφωνία με την Σπόρτινγκ για τη μεταγραφή του Πορτογάλου μέσου, ο οποίος μάλιστα υπέγραψε και πολυετές συμβόλαιο (μέχρι το 2030).
Λοΐζος Μωυσέως
