Διακοπές τέλος στην ΑΕΚ και ώρα για δουλειά. Παράλληλα, η αυριανή μέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ομάδα της Λάρνακας, καθώς θα μάθει αντίπαλο στον Β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Μία εκ των Ντιναμό Κιέβου και Μίντιλαντ θα είναι η αντίπαλος των «κιτρινοπράσινων». Οι πρώτοι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για τις 19-20 Ιουλίου και οι επαναληπτικοί για τις 26-27 του ίδιου μήνα.
Από εκεί και πέρα, αύριο και μεθαύριο θα πραγματοποιηθούν τα ιατρικά, αιματολογικά και εργομετρικά τεστ, ενώ οι προπονήσεις θα αρχίσουν την Παρασκευή 17 Ιουνίου.
Από τις 26 Ιουνίου-6 Ιουλίου η ομάδα θα μεταβεί στην Ουγγαρία και στο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο «Caramell Premium Resort», όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Κατά την διάρκεια της παρουσίας της στην Ουγγαρία η ΑΕΚ θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια. Επίσης, η ομάδα θα δώσει ακόμη δύο φιλικά παιχνίδια στην Κύπρο, πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Για τις ημερομηνίες και τους αντίπαλους των φιλικών αγώνων και Κύπρο θα υπάρξει ενημέρωση σε μεταγενέστερο στάδιο.

