Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Άρη στη Λετονία ολοκληρώθηκε και η ομάδα ετοιμάζεται για ακόμα ένα ταξίδι προετοιμασίας. Η «ελαφρά ταξιαρχία» θα αναχωρήσει την Παρασκευή για την Αυστρία, εκεί όπου θα πραγματοποιήσει και τέσσερα δυνατά φιλικά παιχνίδια. Υπενθυμίζουμε ότι η αποστολή του Άρη θα είναι στην πόλη Σάλτσμπουργκ.
Το πρώτο φιλικό θα διεξαχθεί στις 22 Ιουλίου (19:00), με αντίπαλο τη Χάντερσφιλντ Τάουν, μια ομάδα η οποία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Λιγκ 1 της Αγγλίας, αλλά με θητεία στην κορυφαία κατηγορία της χώρας και σπουδαίες επιτυχίες στο παρελθόν. Στις 25 Ιουλίου ο Άρης θα αντιμετωπίσει το Αμβούργο (15:00).
Στις 31 Ιουλίου η ομάδα της Λεμεσού θα τεθεί αντιμέτωπη με την ιταλική Ουντινέζε (19:00) και θα ολοκληρώσει τα φιλικά της στην Αυστρία στις 3 Αυγούστου (17:00) με αντίπαλο τη γερμανική Χάιντενχαϊμ που κατέλαβε την 8η θέση στην Μπουντεσλίγκα και θα αγωνιστεί στα πλέι-οφ του Κόνφερενς Λιγκ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα τέσσερα φιλικά παιχνίδια της ομάδας θα μεταδοθούν ζωντανά στην Κύπρο από τον τηλεοπτικό χορηγό μας, τη Cytavision. Όσον αφορά το τελευταίο φιλικό παιχνίδι, αυτό θα γίνει στην Κύπρο στις 10 Αυγούστου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Όλα αυτά τα παιχνίδια θα αξιολογηθούν από την τεχνική ηγεσία όσον αφορά την ετοιμότητα της ομάδας.

