Η νίκη επί της Βοϊβοντίνα έστω και με το στενό 2-1 δίνει το δικαίωμα στο ΑΠΟΕΛ να έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση.
Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα μπορούσαν χθες με βάση την συνολική εικόνα της ομάδας αλλά και τις ευκαιρίες που χάθηκαν να τέλειωνε το θέμα πρόκριση. Όμως το 2-1 είναι εύθραυστο. Δίνει ναι μεν προβάδισμα αλλά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στον επαναληπτικό της ερχόμενης Πέμπτης στην Σερβία.
Η Βοϊβοντίνα δεν είναι ομάδα η οποία μπορεί να σταθεί επάξια απέναντι στο ΑΠΟΕΛ τουλάχιστον με αυτό που είδαμε χθες στο ΓΣΠ. Από την άλλη όμως δεν πρέπει να υπάρξει υποτίμηση.
Είναι αλήθεια ότι το ΑΠΟΕΛ είναι πολύ καλύτερο ως ομάδα. Είναι πολύ καλύτερο και θα πρέπει την ερχόμενη Πέμπτη να το δείξει και στο γήπεδο.
Ο Σα Πίντο είναι πλέον πιο σοφός σε ότι αφορά την δυναμικότητα του αντιπάλου και τις επόμενες ημέρες θα δουλέψει στο πλάνο του ώστε η ομάδα να πετύχει τον στόχο της πρόκρισης.

