Σύμφωνα με δηλώσεις του γενικού διευθυντή του Άρη, Πάβελ Γκόγκνιτζε, σε ρωσικό Μέσο, ο Αλεξάνταρ Κακόριν θα αποτελέσει παρελθόν από την ”ελαφρά ταξιαρχία” στο τέλος της σεζόν.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Ο Σάσα είχε μια απαιτητική σεζόν. Όταν στην ηλικία του τραυματίζεσαι σοβαρά και υποβάλλεσαι σε χειρουργική επέμβαση, δεν είναι πάντα εύκολο να φτάσεις στο μέγιστο της αγωνιστικής σου φόρμας. Από την άλλη πλευρά, ο Σάσα είναι ήδη ένας ώριμος παίκτης και σχεδιάζουμε μια σημαντική ανανέωση του ρόστερ μας την επόμενη σεζόν. Θα θέλαμε να δώσουμε στους νεαρούς παίκτες μας την καλύτερη δυνατή ευκαιρία να αποδείξουν την αξία τους και να πάρουν τον μέγιστο χρόνο συμμετοχής. Επομένως, πρέπει να προχωρήσουμε και να χτίσουμε την ομάδα μας για να πετύχουμε τους στόχους της νέας σεζόν.
Είμαστε πολύ ευγνώμονες στον Σάσα. Έπαιξε τεράστιο ρόλο στην ιστορία του συλλόγου μας, στο πρώτο πρωτάθλημα του Άρη. Νομίζω ότι θα υπάρξει μια συγκινητική τελετή αποχαιρετισμού για τον Σάσα στον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ την τελευταία αγωνιστική της σεζόν».
Ερωτηθείς για το αν είναι πιθανό ο Κοκόριν να παραμείνει στον Άρη από άλλο πόστο: «Δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο επί τούτου τη δεδομένη στιγμή. Ο Σάσα και εγώ έχουμε σίγουρα μια υπέροχη σχέση. Θα μείνουμε σε επαφή και θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον».

