ΑρχικήΟΜΑΔΕΣΑνόρθωσηΑνόρθωση: Συνεχίζεται το «χτίσιμο» για τη νέα σεζόν

Ανόρθωση: Συνεχίζεται το «χτίσιμο» για τη νέα σεζόν

Google

🔖 Πρόσθεσε το match.cy
στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

+ Προσθήκη τώρα →

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Ανόρθωσης στην Κυπερούντα. Η ομάδα της Αμμοχώστου θέλει να παρουσιαστεί πανέτοιμη με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της. Βιασύνη δεν υπάρχει, καθώς μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος υπάρχει αρκετός χρόνος.

Ο προπονητής της ομάδας της Αμμοχώστου, Νταβίντ Γκαγιέγκο, γνωρίζει πολύ καλά ότι ο χρόνος είναι σύμμαχός του. Φέτος έγιναν αρκετές μεταγραφές στην Ανόρθωση και σίγουρα θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι ο Ισπανός τεχνικός να καταφέρει να περάσει τη δική του ποδοσφαιρική φιλοσοφία.

Οι στόχοι που τέθηκαν από τη «Μεγάλη Κυρία» τη νέα σεζόν είναι πρωταγωνιστικοί. Παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, άπαντες στην ομάδα παρουσιάζονται αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους έτσι ώστε η Ανόρθωση να πρωταγωνιστήσει. Σίγουρα τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολά, αλλά υπάρχει η πίστη και η αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρουν.

Τέλος, όπως ενημέρωσε η Ανόρθωση, η ώρα έναρξης του φιλικού αγώνα με τη Δόξα Κατωκοπιάς την Παρασκευή 28 Ιουλίου έχει αλλάξει και θα διεξαχθεί τελικά στις 09:00. Παράλληλα, δεν θα υπάρξει τηλεοπτική μετάδοση. Από εκεί και πέρα, η ομάδα θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια Π.Ο Αχυρώνα – Ονήσιλλο, Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΛ σε φιλικά παιχνίδια.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης