Στην τρίτη της μεταγραφή προχώρησε η ΑΕΚ, η οποία χθες ανακοίνωσε την κατ’ αρχήν συμφωνία με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, Ζαχαρία Άδωνη για τα επόμενα δύο χρόνια. «Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται σήμερα να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. O Ζαχαρίας Άδωνη ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του ΑΠΟΕΛ (9 συμμετοχές, 1 γκολ) και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Δόξα (37 συμμετοχές), ΑΣΙΛ, Νέα Σαλαμίνα (34 συμμετοχές, 2 γκολ) και Εθνικό Άχνας (28 συμμετοχές, 1 γκολ). Τις τρεις τελευταίες σεζόν αγωνιζόταν στον Απόλλωνα (39 συμμετοχές, 2 γκολ). Έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές Εθνικές», αναφέρει η ανακοίνωση.
Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ προχωράει σιγά σιγά και αθόρυβα στη στελέχωση του ροστέρ. Οι τρεις μεταγραφές μέχρι στιγμής έγιναν χωρίς η ομάδα να έχει προπονητή στον πάγκο. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής προχωράει από μόνος του να κλείνει παίκτες. Άλλωστε οι Άδωνη και Αντερέγκεν δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις και είναι επιλογές χαμηλού ρίσκου.
Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ έχει καταθέσει εκ νέου πρόταση στην Ε.Ν. Ύψωνα για τον Ιβάν Πάνκοφ και όπως όλα δείχνουν ο νεαρός θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Λάρνακας. Τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται ότι θα προκύψουν και άλλες ανακοινώσεις παικτών, κυρίως στην άμυνα όπου υπάρχουν κενά. Την ίδια ώρα οι φίλοι της ομάδας περιμένουν με αγωνία να μάθουν ποιος θα είναι ο νέος προπονητής. Είναι αλήθεια ότι ο Τσάβι Ρόκα είχε εκπλήξει πολλούς με τις επιλογές του για τη θέση του προπονητή.


