Το ένα αγωνιστικό πλήγμα διαδέχεται το άλλο στην ΑΕΛ, η οποία έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο από τους πολλούς τραυματισμούς που αντιμετώπισε την τρέχουσα περίοδο. Η χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμα, αφού πέρα από τα παιχνίδια διαδικαστικού χαρακτήρα στο πρωτάθλημα, πλησιάζει και ο τελικός του Κυπέλλου στις 24 Μαΐου με την Ομόνοια στο ΓΣΠ.
Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν και το παιχνίδι με την Ανόρθωση το περασμένο Σάββατο, ωστόσο η ΑΕΛ μέτρησε δύο πολύ σημαντικούς τραυματισμούς. Φραντζής και Μπεραχίνο δεν ολοκλήρωσαν το παιχνίδι και όπως είπε και ο Χρίστος Χαραλάμπους, οι πιθανότητες να προλάβουν το παιχνίδι δεν είναι με το μέρος τους.
Τα πράγματα γίνονται… επικίνδυνα για την ΑΕΛ, αφού μέσα σε μια βδομάδα η ομάδα θα δώσει τρεις αγώνες. Και ο τρίτος στη σειρά είναι ο μεγάλος τελικός. Αύριο 17 Μαΐου θα γίνει ο αγώνας με την Καρμιώτισσα εντός έδρας, ενώ στις 20 του μήνα η ομάδα θα ταξιδέψει στο Παραλίμνι για το παιχνίδι με την Ένωση. Σύμφωνα με τα όσα έχουμε δει έως τώρα, πρόκειται για δύο πολύ σημαντικούς αγώνες, μέσα από τους οποίους η ΑΕΛ δεν θέλει να μετρήσει κι άλλες απουσίες.
Όλα τα δεδομένα τα επεξεργάζεται η τεχνική ηγεσία και αναμένεται να προβεί στις απαραίτητες αλλαγές. Στο σημείο που βρισκόμαστε δεν υπάρχει κάποιος παίκτης που να θεωρείται περιττός και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Χρίστος Χαραλάμπους, που εύχεται να σταματήσει εδώ η κακοδαιμονία.


