Η ΑΕΚ ηττήθηκε στο χθεσινό παιχνίδι με την Ομόνοια και αυτό το αποτέλεσμα την φέρνει εκτός στόχου, όσον αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η διαφορά των 11 βαθμών από την κορυφή δεν μπορεί να καλυφθεί, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες.
Αυτό που είναι ξεκάθαρο στην ομάδα της Λάρνακας, είναι πως έχει πληγωθεί σημαντικά από τα αγωνιστικά προβλήματα και αυτό είναι κάτι το οποίο τη… συνοδεύει και την ταλαιπωρεί στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Στο χθεσινό παιχνίδι, η ομάδα είχε ευκαιρίες για γκολ. Και στο 0-0 και στο 0-1, αλλά και μετά το 0-2, δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις.
Δύο φορές ο Κυριακίδης και μια φορά ο Παναγιώτου πάνω στη γραμμή, σταμάτησαν την ΑΕΚ από το γκολ. Η αναφορά μας στις απουσίες έχει να κάνει και με το βάθος στον πάγκο που δεν υπάρχει, το οποίο θα μπορούσε να αξιοποιήσει ο Χάβι Ροθάδα για να κάνει την ομάδα του πιο επιθετική.
Τα δεδομένα δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν και στους “κιτρινοπράσινους” στρέφουν την προσοχή τους στη συνέχεια. Στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της 2ης θέσης και η ΑΕΚ θέλει να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες για να μείνει μέσα σε αυτό το στόχο.

