HomeSliderΟ Μαυρίας στα «πιτς» και ο Μάγκλιτσα στο ακουστικό

Ο Μαυρίας στα «πιτς» και ο Μάγκλιτσα στο ακουστικό

Στο… παρά 5 της αναμέτρησης του Απόλλωνα με την Ζίλινα προέκυψε νέο πρόβλημα για τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ. Ο Χάρης Μαυρίας ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και τέθηκε εκτός αποστολής, με τις απουσίες να συμπληρώνουν τρίλιζα για τον Γερμανό τεχνικό. Εκτός πλάνου είναι και οι Ρομπέρζ, Γκεριέ, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμό. Ως εκ τούτου τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Φιλιώτης.

Όσον αφορά στον Ελλαδίτη αμυντικό θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ο Μαυρίας ήταν εκτός και στο φιλικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, καθώς έμεινε στην Κύπρο λόγω γαστρεντερίτιδας.

Στο μεταξύ, ο αντιπρόεδρος της εταιρείας Φάνος Κιννής αναφέρθηκε στο θέμα Άντον Μάγκλιτσα. Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Super Sport FM» επεσήμανε σχετικά: «Έχει χιλιοειπωθεί ότι για τα δεδομένα της Κύπρου το κασέ του Μάγκλιτσα είναι πολύ ψηλό. Αλίμονο αν έχει οποιαδήποτε ομάδα στην Κύπρο που δεν θα ήθελε τον Μάγκλιτσα στο ρόστερ της. Υπάρχει η πρόταση, αλλά δεν ξέρω πόσο μπορούμε να περιμένουμε. Απομένει μία ακόμα θέση στο ρόστερ που πρέπει να κλείσει. Αν θα βρεθεί κάτι θα προχωρήσουμε».

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης