HomeSliderΤο πάρε - δώσε της Ντιναμό

Το πάρε – δώσε της Ντιναμό

Την ερχόμενη Τρίτη(20/7 στις 21:00) η Ομόνοια αντιμετωπίζει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός των «πρασίνων» δεν ολοκληρώθηκε ακόμη, όμως, είναι στα τελικά στάδια. Στον αντίποδα η Ντιναμό έχει αποκτήσει τον κεντρικό μέσο Μίσιτς από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας έναντι 1.4 εκατομμύρια ευρώ και τον επιθετικό Τζούριτς έναντι 1 εκ. από την Σίμπερνικ (δόθηκε ξανά πίσω δανεικός).

Από την ομάδα της Κροατίας αποχώρησε ο 19χρονος βασικός αριστερός οπισθοφύλακας και της Εθνικής Γκβαρντιόλ, ο οποίος πουλήθηκε έναντι 18.8 εκ. στην Λειψία. Ο νεαρός εξαργύρωσε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στο Γιούρο με τη μεταγραφή του στη γερμανική ομάδα.

Παράλληλα, ο Ιγιαγί Ατιεμγουίν οδεύει ως δανεικός στην Ομόνοια, ενώ όπως γράψαμε σε άλλο δημοσίευμα (Δες εδώ) Στογιάνοβιτς και Κουλένοβιτς οδεύουν προς Έμπολι και Νότινγκχαμ Φόρεστ αντίστοιχα.

Το μέγεθος της Ντιναμό γίνεται αντιληπτό όταν δει οποιοσδήποτε ποιοι ποδοσφαιριστές πέρασαν από την ομάδα και έγιναν αστέρες διεθνούς ακτινοβολίας. Ο Ντάνι Όλμο παραχωρήθηκε έναντι 40 εκατομμυρίων ευρώ στην Λειψία και ο Λούκα Μόντριτς με 16.5 εκατ. στην Τότεναμ το 2008!. Σε αυτούς προσθέστε τον Λόβρεν (Λιόν και τώρα στην Λίβερπουλ), τον Κόβασιτς (Ίντερ), τον Μπρόζοβιτς (Ίντερ) και Μάντζουκιτς (Βόλφσμπουργκ). Τεράστια ονόματα, τεράστιοι αριθμοί για τα κυπριακά δεδομένα.

Κωνσταντίνος Σωκράτους

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης