Homeatc-portalΔεν χρειάστηκε αρκετός χρόνος...

Δεν χρειάστηκε αρκετός χρόνος…

Μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2020/21, οι φίλοι της Ανόρθωσης περίμεναν με αγωνία τις εξελίξεις στην ομάδα όσον αφορά στο κομμάτι της ενίσχυσης. Η κατάκτηση του Κυπέλλου σαφώς και έδωσε μεγάλη χαρά σε όλους εντός της ομάδας και οι προσδοκίες είχαν αυξηθεί.

Όσο περνούσε ο καιρός και δεν προέκυπταν επίσημες ανακοινώσεις, ασκήθηκε και κριτική για τους χειρισμούς που γίνονται από την τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση. Στις δηλώσεις τους, οι άνθρωποι της Ανόρθωσης τόνιζαν ότι ο προγραμματισμός προχωρά κανονικά και οι ανακοινώσεις θα… έρθουν την κατάλληλη στιγμή. Και αυτό έγινε…

Η ομάδα προχώρησε σε ενίσχυση εκεί όπου υπήρχε μεγάλη ανάγκη και φαίνεται ότι η τεχνική ηγεσία είναι ικανοποιημένη για τις κινήσεις οι οποίες έγιναν. Μπορεί να μην αποκτήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που ήταν στην κορυφή της λίστας για κάθε θέση, αλλά είναι δεδομένη η ποιότητα και η εμπειρία όλων όσων αποκτήθηκαν.

Οι μεταγραφές που έκαναν τη μεγαλύτερη αίσθηση και είναι φυσιολογικό, είναι αυτές των Λάφερτι, Χριστοδουλόπουλου και Αραγιούρι. Η τεχνική ηγεσία, ωστόσο, υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν και γενικά σε όλους όσοι βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας.

Στόχος της Ανόρθωσης είναι να δημιουργηθεί μια ομάδα η οποία θα βασίζεται στο ομαδικό παιχνίδι και όχι στις ατομικές ικανότητες 1-2 ποδοσφαιριστών. Η δουλειά στις Πλάτρες συνεχίζεται προς αυτό τον στόχο και πολύ σύντομα αναμένεται να έχουμε ξεκάθαρα αποτελέσματα ως προς τη δουλειά που γίνεται.

Όπως τονίσαμε και σε προηγούμενά μας ρεπορτάζ, το επόμενο σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται να «κλείσει» ο Ασάφ Τζουρ στη θέση του τερματοφύλακα, ενώ θα ανακοινωθεί και ένας μέσος.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης