HomeSliderΑνόρθωση: Ντέρμπι με πολλές απαιτήσεις

Ανόρθωση: Ντέρμπι με πολλές απαιτήσεις

Τη νίκη θέλει σήμερα η Ανόρθωση, η οποία θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Νέα Σαλαμίνα (18:00) ώστε να διατηρηθεί στα ψηλά της βαθμολογίας. Η ομάδα προέρχεται από νίκη την προηγούμενη αγωνιστική και ο στόχος να ζευγαρώσει τις νίκες της είναι και ο μοναδικός.

Σαφώς και το σημερινό παιχνίδι έχει πολλές απαιτήσεις, αλλά η Ανόρθωση είναι μαθημένη στα δύσκολα. Η Νέα Σαλαμίνα διαχρονικά στην έδρα της βάζει δύσκολα στην Ανόρθωση και αυτό το γνωρίζουν άπαντες.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια προετοίμασε την ομάδα στον καλύτερο δυνατό βαθμό και θ’ αποφασίσει την τελευταία στιγμή το τι θα πράξει με τον Οκριασβίλι. Ο Γεωργιανός διεθνής επέστρεψε στο νησί μας κουβαλώντας ένα μικρό τραυματισμό και γι’ αυτό η συμμετοχή του παραμένει σε αμφιβολία. Από εκεί και πέρα ερωτηματικό προκύπτει κατά πόσο θα επιλέξει τους Νταουσβίλι και Κβιλιτάια στο αρχικό σχήμα, αφού μόνο χθες κατάφεραν να προπονηθούν με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Λόρια θα είναι δεδομένα κάτω από τα δοκάρια. Απών θα είναι ο τιμωρημένος Καλτσάς. Ο Τιμούρ Κετσπάγια αναμένεται ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα, αφού θέλει να διορθώσει κάποια πράγματα. Είναι αλήθεια ότι στο παιγνίδι με τον Ολυμπιακό την προηγούμενη αγωνιστική παρουσιάστηκαν κάποιες αδυναμίες που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εμφανιστούν και στη σημερινή αναμέτρηση.

Από εκεί και πέρα αναμένεται ότι τις επόμενες ημέρες θα προκύψει ανακοίνωση για επέκταση της συνεργασίας με τον Λόρια.

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης