HomeSliderΟλοκληρώνονται οι εκκρεμότητες

Ολοκληρώνονται οι εκκρεμότητες

Με δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ, συνεχίζεται σήμερα η δράση στον δεύτερο όμιλο.

Η Δόξα θα φιλοξενήσει την Καρμιώτισσα σήμερα στις 18:00 και η γηπεδούχος ομάδα θέλει το τρίποντο για να κάνει βήμα παραμονής στην Α’ Κατηγορία. Ο Μαρίνος Σατσιάς ετοίμασε τους ποδοσφαιριστές του χωρίς να υπολογίζει στους τραυματίες Λουίς Κάρλος και Μιντίκκη. Ο Μουχτάρης αναμένεται να είναι στην αποστολή του αγώνα, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε. Ο προπονητής της ομάδας ζήτησε από τους παίκτες να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο, ο οποίος είναι ικανός να κάνει τη ζημιά. Στην ομάδα της Καρμιώτισσας δεν υπολογίζονται οι δύο τερματοφύλακες Τούμπας και Κυριακίδης, καθώς και ο Ευσταθίου, ο οποίος πέρασε την πόρτα του χειρουργείου. Η Καρμιώτισσα θα παίξει για το γόητρο.

TEL 0329

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου αντιμετωπίζει το απόγευμα (16:00, Cytavision Sports1 HD) την Πάφος F.C. σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική του Β’ ομίλου. Πρόκειται για αγώνα μίας επιλογής για τους «βυσσινί», που βρίσκονται στην 7η θέση με 29 βαθμούς και δίνουν «μάχη» για παραμονή στην Α’ Κατηγορία.

Η ομάδα του Παραλιμνίου μετρά επτά συνεχείς αγώνες χωρίς νίκη και μοιραία βρέθηκε σε δύσκολη θέση, όμως στα δύο παιχνίδια με τον Σωτήρη Αντωνίου έδειξε σημάδια βελτίωσης. Απέσπασε, μάλιστα, ισάριθμες ισοπαλίες και ο Ελλαδίτης τεχνικός ευελπιστεί ότι η τρίτη του παρουσία στον πάγκο θα συνοδευτεί με νικηφόρο αποτέλεσμα.

Στο προηγούμενο παιχνίδι με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα, η Ένωση πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο β’ ημίχρονο και απέσπασε ισοπαλία ενώ έχανε με 3-0. Η παρουσία της ομάδας στο συγκεκριμένο 45λεπτο αποτελεί πυξίδα για τον κ. Αντωνίου, ο οποίος αναμένεται να προβεί σε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα που θα παρατάξει για να διορθώσει τις αδυναμίες που εντόπισε.

Η Πάφος θα κατέλθει στο «Τάσος Μάρκου» με… φόρα από τις τελευταίες εμφανίσεις της, που την ανέβασαν στην πρώτη θέση του ομίλου. Η πρωτιά στο β’ γκρουπ είναι ο μόνος στόχος που διεκδικεί το συγκρότημα του Στιβ Κωνσταντινίδη, το οποίο παρουσιάζει ελκυστικό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο, αγωνιζόμενο χωρίς άγχος. Από αγωνιστικής άποψης επιστρέφει ο Βαλακάρι, ενώ την τελευταία στιγμή θα ξεκαθαρίσει κατά πόσο θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ο Αραγιούρι. Αμφότεροι ταλαιπωρήθηκαν από μικροπροβλήματα τις προηγούμενες μέρες. Εκτός πλάνου θα είναι και σε αυτό το παιχνίδι ο Γεράσιμος Φυλακτού.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης