HomeΚυπριακό ΠοδόσφαιροΜε τρεις απόντες στο ΓΣΠ

Με τρεις απόντες στο ΓΣΠ

Η Νέα Σαλαμίνα διατηρεί ακόμη ελπίδες για είσοδο στην πρώτη εξάδα. Για να μπορέσει όμως να τις διατηρήσει στο ακέραιο ή να τις αυξήσει θα πρέπει στα τρία παιχνίδια που απέμειναν να μαζέψει όσους πιο πολλούς βαθμούς μπορεί.

Σήμερα έχει δύσκολη αποστολή καθώς θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Όμως γνωρίζει πολύ καλά το τι πρέπει να πράξει για να φτάσει ακόμα και σε νίκη.

Το είχε κάνει στο παιχνίδι του α’ γύρου και η Νέα Σαλαμίνα μπορεί να περηφανεύεται ότι είναι η μία από τις δύο ομάδες που έχουν καταφέρει να κερδίσουν μέχρι στιγμής την Ομόνοια.

Σαφώς όμως η σημερινή αναμέτρηση έχει διαφορετικό χαρακτήρα και θα διεξαχθεί υπό διαφορετικές συνθήκες.

Στη Νέα Σαλαμίνα γνωρίζουν πολύ καλά ότι θα χρειαστεί να φτάσει η ομάδα σε ψηλά σημεία απόδοσης για να μπορέσει να έχει βαθμολογικό όφελος. Θα χρειαστεί οι ποδοσφαιριστές να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να φτάσουν στο τρίποντο.

Ο Σάββας Δαμιανού έχει προετοιμάσει την ομάδα στον καλύτερο δυνατό βαθμό και ευελπιστεί αυτή τη φορά ότι θα αποφύγει την ήττα που είχε την προηγούμενη αγωνιστική.

Στην προσπάθεια που θα γίνει σήμερα δεν θα είναι παρόντες τρεις παίκτες.

Ο τερματοφύλακας Τάσος Κίσσας που είναι τραυματίας, ο Νίκο Βαρέλα που επίσης είναι τραυματίας, αλλά και ο τιμωρημένος με κίτρινες κάρτες Ντανίλο.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης