HomeΟΜΑΔΕΣΝέα ΣαλαμίναΘέλει να κάνει νέο ξεκίνημα

Θέλει να κάνει νέο ξεκίνημα

Oι πρώτες έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα ήταν εφιάλτης για τη Νέα Σαλαμίνα. Πέντε ήττες, οι τρεις τελευταίες συνεχόμενες, και μία νίκη, με την απόδοση να ήταν κάτω του μετρίου. Γι’ αυτό και λήφθηκε η απόφαση για αλλαγή προπονητή, ευελπιστώντας ότι με τον Τσέντομιρ Γιανέφσκι θα γίνει ένα νέο καλό ξεκίνημα.

Ο Σκοπιανός προπονητής βρίσκεται στο νησί μας και ήδη προπόνησε την ομάδα αρχίζοντας εντατικά μαθήματα για να μάθει τους παίκτες του αλλά και να «περάσει» τη δική του αγωνιστική φιλοσοφία.

Η Νέα Σαλαμίνα χρειάζεται να κάνει αντεπίθεση διαρκείας για να καλύψει το χαμένο έδαφος, αν δεν θέλει να μπλέξει σε περιπέτειες. Ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι σαφώς και δεν κρατάει μαγικό ραβδί για να διορθώσει τα κακώς έχοντα άμεσα. Θα χρειαστεί χρόνο, ωστόσο τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν, με ΑΕΛ και Άρη κατά σειρά, έχουν υψηλό βαθμό δυσκολίας και απαιτήσεων. Ταυτόχρονα, είναι απαραίτητη η συγκομιδή βαθμών ώστε η ομάδα να φύγει από την προτελευταία θέση που βρίσκεται.

Στα θετικά καταγράφεται το γεγονός ότι ο κ. Γιανέφσκι δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, αφού γνωρίζει πάρα πολύ καλά το κυπριακό ποδόσφαιρο λόγω των προηγούμενων παρουσιών του σε άλλες ομάδες της Α’ Κατηγορίας.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης