HomeΟΜΑΔΕΣΟμόνοιαΩδή στον Φαμπιάνο! (βίντεο)

Ωδή στον Φαμπιάνο! (βίντεο)

Ο Φαμπιάνο Ριμπέιρο συμπληρώνει αυτό τον μήνα πέντε χρόνια παρουσίας στην Ομόνοια (σ.σ. έκανε ντεμπούτο στις 20 Οκτωβρίου του 2019) και έγινε το αγαπημένο παιδί των οπαδών της ομάδας.

Ο Βραζιλιάνος «Γίγαντας» γεμίζει την εστία με όλη της σημασία της λέξης τόσο με το μπόι (1.97μ.) όσο και με την κλάση του. Είναι κατά πολλούς ο κορυφαίος τερματοφύλακας που ήρθε στην Κύπρο, με τεράστια συμβολή στις επιτυχίες του «τριφυλλιού», αφού οι αποκρούσεις του ήταν κομβικές εντός και εκτός συνόρων.

Είναι, όμως και άριστος χαρακτήρας, που αποτελεί πρότυπο επαγγελματία και παράδειγμα προς μίμηση. Στα 35 του χρόνια (26/2/1988) παραμένει σταθερή και αξιόπιστη επιλογή στην πιο νευραλγική θέση για κάθε ομάδα.

Το φθινόπωρο του 2019 οι συγκυρίες ανάγκασαν τους «πράσινους» να αναζητήσουν τερματοφύλακα, καθώς οι Παναγή και Ουζόχο τραυματίστηκαν την ίδια μέρα σε αγώνες με τις Εθνικές Κύπρου και Νιγηρίας αντίστοιχα. Ο «κλήρος» έπεσε στον Φαμπιάνο και κάπως έτσι άρχισε μια ιστορία αγάπης, αλληλοσεβασμού και εκτίμησης.

Ο «Φάμπι» δέχθηκε με την ομάδα, τον κόσμο της και έκανε το όνομα του σύνθημα στα χείλη του «Λαού». Απολαμβάνει την παρουσία του στην ομάδα, τη ζωή στην Κύπρο και είναι πιστός «στρατιώτης» της Ομόνοιας.

Το έδειξε έμπρακτα κλείνοντας τα αυτιά του στις σειρήνες και τα πολύ πιο ψηλά συμβόλαια που του πρόσφεραν ομάδες από την Ελλάδα, την Τουρκία, τη Σαουδική Αραβία και απαντούσε με ανανέωση της συνεργασίας του. 

Κάπως έτσι συνοδεύουμε την ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Ομόνοιας με βίντεο γεμάτο από αποκρούσεις πέναλτι του Φαμπιάνο.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης