HomeΟΜΑΔΕΣΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η... μπάλα στους ποδοσφαιριστές

ΑΠΟΕΛ: Η… μπάλα στους ποδοσφαιριστές

Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι πολύ κοντά στην ένταξή του στο ΑΠΟΕΛ και άπαντες στην ομάδα της Λευκωσίας περιμένουν ότι ο Ισπανός προπονητής θα βοηθήσει από την πρώτη μέρα παρουσίας του στον Αρχάγγελο, ώστε να βελτιωθεί η εικόνα των «γαλαζοκιτρίνων». Ο Χιμένεθ δεν μπορεί από μόνος του να πετύχει κάτι τέτοιο. Σε αυτή τη νέα προσπάθεια σημαντικό ρόλο στον τομέα της βελτίωσης θα παίξουν και οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ.

Όλα όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα ανήκουν στο παρελθόν και άπαντες καλούνται να δείξουν εντελώς διαφορετικό πρόσωπο με την επιστροφή στην αγωνιστική δράση. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνο. Μπορεί να μην ικανοποίησε ο Ζοσέ Ντομίνγκες κατά την παρουσία του στον πάγκο της ομάδας, ωστόσο υπήρξαν και αρκετά λάθη από τους ποδοσφαιριστές.

Αυτά είναι θέματα που θα αξιολογηθούν από τη νέα τεχνική ηγεσία και θα γίνει δουλειά στην περίοδο της διακοπής με στόχο τη βελτίωση. Ο κόσμος περιμένει να δει διαφορετικά πράγματα μέσα στο γήπεδο και ανυπομονεί για την επιστροφή στη δράση. Ο δρόμος μέχρι το τέλος είναι μακρύς και αν το ΑΠΟΕΛ βελτιωθεί άμεσα, τότε θα μπορεί πολύ γρήγορα να καλύψει το χαμένο έδαφος και να βρεθεί σε πλεονεκτική θέση όσον αφορά την προσπάθεια που κάνει για διάκριση σε κυπριακό πρωτάθλημα και Κόνφερενς Λιγκ.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης