HomeΟΜΑΔΕΣΑπόλλωνΑνασύνταξη δυνάμεων... χτες στον Απόλλωνα

Ανασύνταξη δυνάμεων… χτες στον Απόλλωνα

Ο Απόλλωνας δεν έχασε μόνο 3 βαθμούς στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα, αλλά και πόντους όσον αφορά στην προοπτική του στο πρωτάθλημα. Τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας είχαν ως επακόλουθο την απώλεια πολύτιμων βαθμών, με ορατό το ενδεχόμενο να βρεθεί από νωρίς σε θέση κυνηγού. Οι «γαλάζιοι» έθεσαν ψηλά τον πήχη των προσδοκιών στην τρέχουσα περίοδο, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο τη διεκδίκηση του τίτλου, όμως η εικόνα τους στο γήπεδο δεν πείθει.

Η διακοπή προσφέρεται για ανασύνταξη δυνάμεων, ούτως ώστε η λεμεσιανή ομάδα να παρουσιαστεί βελιωμένη και έτοιμη να καλύψει το χαμένο έδαφος. Ο Αντριάν Γκούλα ναι μεν δουλεύει μετ’ εμποδίων λόγω των τραυματισμών, όμως θα πρέπει να βρει τον τρόπο για να οδηγήσει την ομάδα σε ανάκαμψη, αφού πλησιάζουν κομβικά παιχνίδια που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τη μετέπειτα πορεία της.

Σε πρώτο χρόνο ο Απόλλωνας θέλει να επανέλθει με το απόλυτο των βαθμών στα δύο παιχνίδια που θα δώσει με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, με την Ομόνοια 29ης Μαΐου στο «ΆλφαΜέγα» και την Ομόνοια Αραδίππου εκτός έδρας.

Έτσι, θα πάει με καλή ψυχολογία στους τρεις «τελικούς» που ακολουθούν: Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ντέρμπι στη Λεμεσό με το ΑΠΟΕΛ και την Πάφος FC, καθώς και έξοδο στη Λευκωσία με αντίπαλο την Ομόνοια. Πρόκειται για παιχνίδια όπου το συγκρότημα του Σλοβάκου τεχνικού θα μετρήσει δυνάμεις και θα χαράξει πορεία, ανάλογα με τα αποτελέσματα που θα φέρει…

Γιώργος Χατζηαντώνης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης