HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΛΑΕΛ: Ηρεμία και συγκέντρωση στα επόμενα...

ΑΕΛ: Ηρεμία και συγκέντρωση στα επόμενα…

Η πρόσφατη νίκη επί του Εθνικού και μάλιστα με το επιβλητικό 5-2 έφερε εκ νέου την ηρεμία στα αποδυτήρια της ΑΕΛ. Η ομάδα της Λεμεσού αντέδρασε με τον καλύτερο τρόπο στις δύο συνεχόμενες ήττες από Πάφο και Ομόνοια και έχει στη διάθεσή της αρκετό χρόνο για να προετοιμαστεί κατάλληλα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Κρις Κόουλμαν είδε τα λάθη που έγιναν στους δύο αγώνες τους οποίους ηττήθηκε η ομάδα του και δούλεψε με τους παίκτες του για να διορθωθούν τα λάθη. Βέβαια, υπάρχουν τομείς στους οποίους η ομάδα χρειάζεται μεγαλύτερη βελτίωση και αυτό είναι κάτι το οποίο θα δουλέψει αυτό το διάστημα η τεχνική ηγεσία.

Ο κόσμος, που δεν έμεινε ικανοποιημένος έπειτα από τις δύο αποτυχίες, έμεινε στο πλευρό της ομάδας και τη βοήθησε σημαντικά στο παιχνίδι με τον Εθνικό. Αυτό είναι το «κλειδί» για την ΑΕΛ. Να υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα, ακόμα κι όταν έρχεται ένα άτυχο αποτέλεσμα. Η διοίκηση παρουσιάζεται αισιόδοξη ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν ακόμα καλύτερα στην πορεία και άπαντες αναμένουν την επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

Θυμίζουμε ότι ο πρώτος αγώνας για την ΑΕΛ είναι με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή» και η τεχνική ηγεσία θα ξεκινήσει το επόμενο διάστημα να καταστρώνει το αγωνιστικό της πλάνο με μόνο ζητούμενο να έρθει η δεύτερη σερί νίκη.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης