HomeΟΜΑΔΕΣΑΠΟΕΛΞανά μανά τα ίδια στο ΑΠΟΕΛ

Ξανά μανά τα ίδια στο ΑΠΟΕΛ

Ξανά μανά τα ίδια. Προβληματικές εμφανίσεις, κακά αποτελέσματα και στο στόχαστρο ο προπονητής. Στο ΑΠΟΕΛ και πάλι ζουν για δεύτερη φορά το ίδιο σκηνικό. Με τη διαφοροποίηση αυτή τη φορά ότι αυτός που θα «πληρώσει» τα σπασμένα όπως φαίνεται θα είναι ο Ζοζέ Ντομίνγκες.

Ο Πορτογάλος προπονητής επιλέχθηκε για αντικαταστάτης του Νταβίντ Γκαγιέχο, αλλά ούτε αυτός κατάφερε να βρει τη συνταγή ώστε η ομάδα να ξεφύγει από τις μέτριες εμφανίσεις και τα μη επιθυμητά αποτελέσματα. Μπορεί να φάνηκε για ένα πολύ μικρό διάστημα ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» άρχισαν να παίρνουν τα πάνω τους αλλά ήταν με σύντομη ημερομηνία λήξης.

Πλέον οι συζητήσεις και πάλι ατέρμονες, για το τι φταίει, αν ο προπονητής πρέπει ν’ αλλάξει, ποιος είναι αυτός που θα μπορεί ν’ αναλάβει την τύχη της ομάδας και όλο αυτό έχει κουράσει τους πάντες.

Και μάλιστα σε μία χρονιά όπου η ομάδα καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο της και ταυτόχρονα επιστρέφοντας μετά από χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις να μπορέσει να μαζέψει όσα πιο πολλά λεφτά μπορεί για να μπορέσει να βγει η χρονιά χωρίς πολλά οικονομικά προβλήματα.

Το θετικό για το ΑΠΟΕΛ είναι ότι έχουμε διακοπή στο πρωτάθλημα. Έχουν την ευκαιρία όλοι να ξεκουραστούν και να λάβουν τις σωστές αποφάσεις. Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη καλείται για άλλη μία φορά ν’ αλλάξει προπονητή (θα είναι θαύμα αν δεν αποδεσμευτεί ο Ζοζέ Ντομίνγκες) χωρίς όμως να έχει το δικαίωμα της λανθασμένης επιλογής. Ήδη εκ των πραγμάτων έγιναν δύο και δεν μπορεί να επιλεγεί και τρίτος προπονητής που στο τέλος της ημέρας δεν θα μπορέσει να προσφέρει.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης