HomeΚυπριακό ΠοδόσφαιροΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠανηγύρισε την πρώτη του νίκη σε ντέρμπι ο Άρης με υπογραφή Κβιλιτάια

Πανηγύρισε την πρώτη του νίκη σε ντέρμπι ο Άρης με υπογραφή Κβιλιτάια

Ο Άρης πανηγύρισε την πρώτη του νίκη σε ντέρμπι επικρατώντας με 2-0 της Ομόνοιας, στο στάδιο Αλφαμέγα για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος με δύο γκολ του Κβιλιτάια, από ένα σε κάθε ημίχρονο.

Στο πρώτο μέρος, ο Άρης είχε την κατοχή και τον έλεγχο του παιχνιδιού στο 6’ το συρτό σουτ του Γκομίς πέρασε μόλις έξω. Στο 14′ η κεφαλιά από τον Σίμιτς, στη σωστή θέση και μπλόκαρε ο Βανά. Στο 21’ τεράστια απόκρουση από τον Βανά, ο Κακουλής από πολύ κοντά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα και με τα πόδια έστειλε την μπάλα σε κόρνερ.

Πέντε λεπτά μετά ο Κβιλιτάια μεκεφαλιά άνοιξε το σκορ έπειτα από σέντρα του Μαγιαμπέλα. Στο 37′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι. Ο Μαγιαμπέλα έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Κούσουλου και το VAR κάλεσε τον Χριστοφόρου στο on field-review κι εκεί έδειξε την άσπρη βούλα.  Την εκτέλεση του Μαγιαμπέλα απόκρουσε στη γωνία ο Φαμπιάνο.

Στο β’ μέρος,  στο 53′ ο Άρης κέρδισε και δεύτερο πέναλτι στο μαρκάρισμα του Παναγιώτου πάνω στον  Μπένγκτσον και πάλι το VAR κάλεσε τον ρεφ στο on field-review. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κβιλιτάια ο οποίος ευστόχησε και διπλασίασε  τα τέρματα της ομάδας του.

Άρης (Σπιλέφσκι): Βανά, Μποακί, Γιαγκό, Γκόλντσον, Καζού, Σαρφό, Στρούσκι (62′ Νίκολιτς), Μαγιαμπέλα (62′ Σεμέδο), Μπένγκτσον (62′ Μοντνόρ), Γκομίς (67′ Μάτισικ), Κβιλιτάια (75′ Ουρόσεβιτς). 

Στον πάγκο: Σωφρονίου, Ζάντρο, Μουσοντά, Σανέ, Σαβό, Θεοχάρους, Κορέια.

Ομόνοια (Νταμπράουσκας): Φαμπιάνο, Ντιούνκου (79′ Μασούρας), Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Χαμάς, Μάριτς, Κούσουλος, Χάμπος (46′ Λοΐζου), Σίμιτς (79′ Εράκοβιτς), Αλιούμ (66′ Ατζόλι), Κακουλλής (46′ Γιόβετιτς). 

Στον πάγκο: Ουζόχο, Κυριακίδης, Κίτσος, Ελάντερ, Εβάντρο, Λανγκ, Νεοφύτου.

Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης
VAR: Αθανασίου Κυριάκος
AVAR: Λαζάρου Ιωάννης
Παρατηρητής: Αναστασίου Ιωάννης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης