HomeΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΟ πρώτος τίτλος της σεζόν

Ο πρώτος τίτλος της σεζόν

Με τον αγώνα Κεραυνός – ΑΕΚ για το ΟΠΑΠ Σούπερ Καπ αρχίζει σήμερα (19:30, Cytavision Sports8 HD) η δράση της περιόδου στο μπάσκετ. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην αίθουσα «Κώστας Παπαέλληνας», με την ομάδα του Στροβόλου να είναι και τυπικά γηπεδούχος.

Οι περσινές αναμετρήσεις των δύο ομάδων τόσο στην τελική φάση των πλέι οφ της ΟΠΑΠ Μπάσκετ Λιγκ όσο και στον τελικό του κυπέλλου προδιαθέτουν για αμφίρροπο αγώνα. Φυσιολογικά, οι φίλοι του αθλήματος ευελπιστούν να απολαύσουν θέαμα υψηλού επιπέδου, με την κατάκτηση του τροπαίου να προσθέτει κίνητρα στους καλαθοσφαιριστές.

Η κάθε ομάδα θα διαθέσει 200 εισιτήρια στους οπαδούς της με τιμή 5 ευρώ γενική είσοδος. Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται μόνο online, μέσω του συνδέσμου https://cbf.stadium-360.net/guest/main/events/3705/sectors. Οι φίλοι της ΑΕΚ θα προμηθευτούν εισιτήρια για την κερκίδα Β8 και του Κεραυνού για την Α2. Σημειώνεται ότι στις εισόδους του γηπέδου θα πραγματοποιείται έλεγχος εισιτηρίων και κάρτας φιλάθλου. Τα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2024-2025 δεν ισχύουν για τον συγκεκριμένο αγώνα.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης