HomeΟΜΑΔΕΣΑΠΟΕΛΝτομίνγκεζ: «Έχουμε υψηλό κίνητρο και επιθυμία...»

Ντομίνγκεζ: «Έχουμε υψηλό κίνητρο και επιθυμία…»

Ολοκληρώθηκε η διάσκεψη του Χοσέ Ντομίνγκεζ για το παιχνίδι της πρεμιέρας του League Phase του Κόνφερενς Λιγκ κόντρα στην Σάμροκ.

Στη διάσκεψη Τύπου ο Ζοσέ Ντομίνγκεζ ανέφερε αρχικά: «Είναι μία διοργάνωση πολύ σημαντική για το ΑΠΟΕΛ. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε. Το ΑΠΟΕΛ ήταν εκτός αυτής της φάσης εδώ και κάποια χρόνια. Όλες οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις δίνουν πρεστίζ και έχουμε μεγάλο κίνητρο. Η ομάδα εξελίσσεται. Οι παίκτες μας είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση. Έχουμε πολλούς παίκτες και η ομάδα είναι πολύ δυνατή. Όπως είπα και πριν, έχουμε όλοι μεγάλο κίνητρο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε σε σχέση με τα δυνατά παιχνίδια είναι ροτέσιον για να καλύψουμε τα παιχνίδια. Υπάρχουν παίκτες σε καλό επίπεδο. Το παιχνίδι με τη Σάμροκ θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζω το αγγλικό στιλ ποδοσφαίρου και θα είναι δύσκολο. Αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο. Έχουμε ένα καλό επιτελείο που μας βοηθά. Αναλύσαμε τον αντίπαλό μας. Πλέον όλοι δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο. Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος είναι επικίνδυνος».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Ράντοσαβ Πέτροβιτς, ο οποίος είπε: «Κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο για το ΑΠΟΕΛ. Είναι ένα κεφάλαιο αυτό, θέλαμε να παίξουμε σε άλλη διοργάνωση. Έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες. Ξέρουμε ότι είναι πολύ σημαντικό το αυριανό ματς. Νιώθουμε ότι είμαστε 100% έτοιμοι. Είμαστε εδώ γιατί θέλουμε να πετύχουμε. Όταν δεν κερδίζεις τα παιχνίδια που πρέπει, υπάρχει απογοήτευση. Το θετικό είναι ότι έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Έχουμε μία νέα ευκαιρία να κερδίσουμε τη Σάμροκ. Αναλύσαμε το παιχνίδι με την Ομόνοια 29ης Μαΐου και μπορούμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο».

Δείτε το βίντεο από τη διάσκεψη Τύπου:


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης