HomeΟΜΑΔΕΣΆρης ΛεμεσούΑποφασισμένος να «πιάσει» κορυφή ο Άρης

Αποφασισμένος να «πιάσει» κορυφή ο Άρης

Άλλο ένα παιχνίδι πρόκληση είναι προ των πυλών για τον Άρη, καθώς αντιμετωπίζει την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης». Η προοπτική να ανέλθει στην κορυφή της βαθμολογίας προσθέτει κίνητρα στη λεμεσιανή ομάδα, όπως και η προσπάθεια για επιστροφή στις επιτυχίες, μετά από τις πρώτες απώλειες στη «Cyprus League by Stoiximan». Η αποστολή της, πάντως, έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας λόγω αντιπάλου, αλλά και της αρνητικής παράδοσης που έχει στο συγκεκριμένο γήπεδο. Το συγκεκριμενο στοιχείο αυξάνει τα κίνητρα της «ελαφράς ταξιαρχίας», που θέλει να επιβεβαιώσει τις δυνατότητες και την προοπτική της στη διεκδίκηση του τίτλου.

Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι προετοίμασε μεθοδικά τους ποδοσφαιριστές του και κατέστρωσε το πλάνο που θα παρατάξει για να χτυπήσει το παιχνίδι λαμβάνοντας υπόψιν και την αξιολόγηση της αντιπάλου.

Ο Λευκορώσος τεχνικός έδωσε έμφαση στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της ομάδας, δεδομένου ότι η αμυντική της λειτουργία είναι άψογη μέχρι τώρα. Στο προηγούμενο ντέρμπι με τον Απόλλωνα η απώλεια ευκαιριών είχε κόστος και ο κ. Σπιλέφσκι ευελπιστεί πως δεν θα επαναληφθεί το φαινόμενο.

Από αγωνιστικής άποψης εκτός πλάνων είναι ο Ουρόσεβιτς και το πιθανότερο σενάριο είναι να αγωνιστεί ο Γιαγκό ως παρτενέρ του Γκόλντσον στο κέντρο της άμυνας, με εναλλακτική επιλογή τον Μουσούντα. Η ετοιμότητα του Μάτισικ προσθέτει μια αξιόπιστη λύση στην τεχνική ηγεσία.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης