HomeΟΜΑΔΕΣΑνόρθωσηΑνόρθωση: Επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις

Ανόρθωση: Επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις

Η Ανόρθωση απεκόμισε πολλά οφέλη από τη νίκη επί της Ομόνοιας. Οφέλη που θα την βοηθήσουν στη δύσκολη συνέχεια που υπάρχει. Η ψυχολογία των παικτών έχει τονωθεί πάρα πολύ, ο κόσμος έφυγε από το γήπεδο με πλατύ χαμόγελο μετά από αρκετό καιρό και γενικά το τρίποντο βοήθησε προς πάσα κατεύθυνση.

Η Ανόρθωση όμως δεν πρέπει να μείνει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Πρέπει να δει μπροστά. Πρέπει να «κτίσει» ένα καλό σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων για να μπορεί να νιώθει άνετα. Ο Γιάννης Οκκάς ξέρει πολύ καλά ότι μία νίκη δεν είναι αρκετή για να διορθωθούν όλα εκείνα που πρέπει. Όμως το ότι οι παίκτες πίστεψαν στον εαυτό τους, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο γήπεδο, είναι το μεγαλύτερο κέρδος για την προσφυγική ομάδα.

Επόμενος αντίπαλος ο Εθνικός το ερχόμενο Σάββατο. Αποστολή δύσκολη στο Δασάκι, αλλά για να μην πάει στα σκουπίδια η σπουδαία νίκη επί της Ομόνοιας, η ομάδα χρειάζεται να φύγει αλώβητη. Αγώνας πολλών απαιτήσεων με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αλλά και με τρομερή σημασία για τη μετέπειτα πορεία.

Ο Κύπριος προπονητής από σήμερα βάζει μπρος για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση με την επιστροφή των παικτών στις προπονήσεις. Σπόλιαριτς, Τεϊσέιρα και Ιωάννου παραμένουν τραυματίες και θα διαφανεί αν κάποιος εξ αυτών θα μπορέσει να προπονηθεί κανονικά τις επόμενες ημέρες.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης