HomeΚυπριακό ΠοδόσφαιροΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΜάχη έξι πόντων στο Παραλίμνι!

Μάχη έξι πόντων στο Παραλίμνι!

Το παρόν κείμενο αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της in2bet | 18+ | Παιχνίδι είναι, βάλε όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η in2bet κατέχει άδεια Κλάσης Β (016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων.

Με μια αναμέτρηση… επιβίωσης κλείνει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής του Παγκυπρίου πρωταθλήματος στην Α’ Κατηγορία.

Απόψε (19:00) στο «Τάσος Μάρκου» η τοπική ΕΝΠ θα υποδεχθεί την Ομόνοια Αραδίππου σε ένα πολύ σημαντικό αγώνα για τη μάχη της παραμονής.

Μπορεί να βρισκόμαστε πολύ νωρίς μέσα στη σεζόν όμως κάθε αγώνας ανάμεσα στις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή είναι σημαντικός και μετράει διπλά.

Η ΕΝΠ προέρχεται από τη βαριά ήττα στην έδρα της μεσοβδόμαδα από τον ΑΠΟΕΛ και θέλει να βγάλει αντίδραση κόντρα σε έναν αντίπαλο που είναι στα μέτρα της. Οι βυσσινί επικράτησαν και απέναντι στην Ομόνοια 29Μ στη 2η αγωνιστική οπότε θέλουν να κάνουν το ίδιο και με την Ομόνοια Αραδίππου.

Από την άλλη η Ομόνοια Αραδίππου ψάχνει την πρώτη της νίκη στα μεγάλα σαλόνια καθώς μετράει ένα βαθμό στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Ο αγώνας απέναντι στην ΕΝΠ πήρε τον χαρακτήρα ντέρμπι και τα περιστέρια στοχεύουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα στο Παραλίμνι.

Με αμέτρητες επιλογές αγορών, κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλα bonus*, η in2bet σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα με το Bet Builder, αλλά και να συμμετέχεις στα in2Missions για να κερδίσεις δωρεάν στοίχημα αξίας 15 ευρώ στο τέλος κάθε αγωνιστικής! Προηγήσου με 2 γκολ και πήγαινε κατευθείαν ταμείο πριν τελειώσει ο αγώνας!

Μπες στο in2bet.com.cy και μπες στο παιχνίδι!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις: https://in2bet.com.cy/bonus

Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης