HomeΟΜΑΔΕΣΝέα ΣαλαμίναΝ. Σαλαμίνα: Στην Πάφο για το καλύτερο αποτέλεσμα

Ν. Σαλαμίνα: Στην Πάφο για το καλύτερο αποτέλεσμα

Η Νέα Σαλαμίνα αντιμετωπίζει σήμερα την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης» στον εξ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής και στόχος της είναι το βαθμολογικό κέρδος. Οι «ερυθρόλευκοι» θα βρεθούν απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή, έτσι ο βαθμός δυσκολίας γίνεται μεγαλύτερος.

Η Νέα Σαλαμίνα όμως δεν έχει να χάσει κάτι. Θα πάει στην Πάφο χωρίς άγχος και θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Είναι παιχνίδι όπου οι παίκτες του Χριστόδουλου Χριστοδούλου πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Είναι παιχνίδι στο οποίο και πάλι η προσφυγική ομάδα καλείται θα δώσει δύσκολες εξετάσεις. Το ζήτημα για τη Νέα Σαλαμίνα είναι να συνεχίσει τις καλές της εμφανίσεις και να κοιτάξει τη σημερινή αντίπαλο στα μάτια. Όπως έκανε δηλαδή στα προηγούμενα δύο παιχνίδια.

Ο Κύπριος προπονητής δεν είχε αρκετό χρόνο στη διάθεσή του για να προετοιμάσει την ομάδα, όμως αυτό το γνώριζε, έτσι μέσα στη διακοπή είχε γίνει κάποια προετοιμασία. Στο πλάνο του σήμερα δεν περιλαμβάνεται ο Νάρσινγκ, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής για το λόγο ότι κουβαλάει τιμωρία από την περσινή σεζόν. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεσή του. Η απουσία του Νάρσινγκ θα φέρει τουλάχιστον μία αλλαγή στην ενδεκάδα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα. Είναι ορατό όμως ότι θα προχωρήσει και σε κάποιες άλλες αλλαγές.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης